Ronaldo'dan övgü dolu sözler! "Şaşırmış durumdayım"

Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Ligi'nin ilerleyen yıllarda daha çok ilgi geçeceğini iddia etti.

Ronaldo'dan övgü dolu sözler! "Şaşırmış durumdayım"
Ronaldo'dan övgü dolu sözler! "Şaşırmış durumdayım"
GİRİŞ 22.03.2023 22:09 GÜNCELLEME 22.03.2023 22:09
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın yolunu tutmuştu. Milli Takım kampında yer alan Ronaldo'dan oynadığı lige övgü geldi. 

"Dünyanın en iyi 5. veya 6. ligi olacak"

Tecrübeli yıldız açıklamasında, "Suudi Arabistan Ligi bir Premier League olmasa da, olumlu anlamda şaşırmış durumdayım. Hazırladıkları planla devam ederlerse, ileride dünyanın en rekabetçi 5. veya 6. ligine sahip olacaklar." dedi. 

Rekor için sahaya çıkacak

Portekiz'in yıldızı Cristiano Ronaldo, Lihtenştayn'la oynanacak maçta forma giymesi halinde milli takım formasıyla en fazla maça çıkan oyuncu olacak.

Kariyerini Al Nassr'da sürdüren Ronaldo, yarın Lihtenştayn karşısında forma giymesi halinde Kuveytli forvet Badr Al-Mutawa'yı geride bırakarak milli takım formasıyla en fazla çıkan oyuncu unvanını 197 maçla elde edecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • hbr 1 yıl önce Şikayet Et
    öyle olabilseydi Çin ligi olurdu onlarda çok denediler olmadı suudilerden hiç bir şey olmaz petrol olmaza onlar hala taşı taşa vurarak ateş yakıyorlardı
    Cevapla
  • alpi 1 yıl önce Şikayet Et
    hile hurda tüm dünya liglerinde var. İtalya ispanya da gördük. Amerikada futbol tutmuyor onlar amerikan futbolunu seviyorlar. herkes boş bedava konuşuyor...
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    para para para money money money
    Cevapla
  • Müsafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki senden mi alıyor ?
    Cevapla
  • mehmet y 1 yıl önce Şikayet Et
    turkiyede geriye gidiyor hile hurda ne desen var bizim ligde
    Cevapla
  • Biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Görgüszlükte zaten yeterince ilgi çekiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle