Vitor Pereira imzayı atıyor! İki yıllık anlaşma...

Daha önce ismi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'la anılan Vitor Pereira'nın Brezilya ekiplerinden Corinthians ile anlaşmaya çok yakın olduğu iddia edildi.

Vitor Pereira imzayı atıyor! İki yıllık anlaşma...
Vitor Pereira imzayı atıyor! İki yıllık anlaşma...
GİRİŞ 23.02.2022 00:10 GÜNCELLEME 23.02.2022 17:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra yeni adresinin neresi olacağı merak konusu olan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Globo'da yer alan habere göre Corinthians, Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile anlaşmaya çok yakın. 53 yaşındaki antrenör ile kulüp yönetimi arasındaki görüşmeler olumlu geçti. 

Anlaşmanın kısa süre içerisinde resmen açıklanması beklenirken, Vitor Pereira'nın 2 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtilenler arasında yer alıyor.

Anlaşma zor görünüyordu

Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlere göre Corinthians'ın Vitor Pereira ile ilgilendiği ancak kulübün Portekizli çalıştırıcıyı ikna etmesinin zor olacağından diğer adaylara yöneldiği aktarılıyordu.

Fenerbahçe ile 2. macerası kısa sürdü

Fenerbahçe'ye 2. kez döndükten sonra istikrarsız sonuçlar alınması Vitor Pereira'nın Sarı Lacivertli kulüpte ayrılığı hızlandırdı. 53 yaşındaki teknik adam 'Yarım kalan işi başarmaya geldim' diyerek başladığı görevini tamamlayamadan Aralık ayında Türkiye'den ayrılmak zorunda kalmıştı.

YORUMLAR 3
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı everton az kalsın alcaktı la
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    bununla çalışacak takıma şimdiden geçmiş olsun.tazminatı hazırlamaya başlayın.
    Cevapla
  • Ttttt 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'ye gelmede kuzey kutbuna git,bizden uzak ol
    Cevapla