Fernandao'dan itiraf! 'Yaşamak istemedim'

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan'a giden ve bu sırada bebeğini kaybeden Jose Fernandao, başından geçenleri anlattı.

Fernandao'dan itiraf! 'Yaşamak istemedim'
Fernandao'dan itiraf! 'Yaşamak istemedim'
GİRİŞ 25.09.2019 20:11 GÜNCELLEME 25.09.2019 20:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Globo'ya röportaj veren Fernandao, Suudi Arabistan'da geçirdiği kısa dönemin kariyerinin en kötü anları olduğunu belirtirken ''Kariyerimin ve hayatımın en kötü yıllarıydı. Suudi Arabistan, tamamen kapalı, bir ülke. Ailem, sokakta rahat bir şekilde yürüyemiyordu bile. Arabistan'ın kültürüne ve adetlerine alışamadık. Bu da benim performansımı etkiledi. Bir gün eve geldiğimde eşimi ağlarken buldum. Brezilya'ya dönmek istiyorum diye ağlıyordu. Bu sırada eşim Daiana hamile kaldı.'' diye konuştu.

 

 

"Hayatımızın en büyük şokuydu"

Bebeklerini doğum sırasında kaybeden Fernandao, acı veren o günleri ise ''Maalesef bebeğimizin kalbi daha annesinin karnındayken durdu. Hayatımızın en büyük şokuydu. Her şey bizim için bitmişti. Psikolojim yıkılmıştı. Artık Suudi Arabistan'da kalmamız imkansızdı. Daiana, Brezilya'ya gidip ailesi ve arkadaşlarına yakın olmak istedi. Depresyona girmiştim, hiç güçlü hissedemiyordum. Yaşamak istemedim. Küçücük bebeğinizi gömmek ne kadar zor bir şey... Bakamadım bile. Gözlerimi kapadım ve açmak istemedim. Dışarıda bir bebek görünce ağlamaya başlıyordum. Bu durumdan tabii ki en çok Daiana etkilendi. 9 ay boyunca bebeği karnında taşıyor ve bir anda kaybediyor. Ellerimizin arasına bebeğimizi alamamak bizim için çok acı vericiydi. Bu depresyon bizi mahvetmişti. Beni tekrar motive eden şey ise Bahia'ya dönmek oldu. Her şeyini bildiğim bir yer. Zaten her zaman Bahia'ya dönmek istediğimi söylüyordum. Ama dönmemin asıl nedeni ailemin rahat hissetmesiydi. Hatta transferde ilk teması ben kurdum ve gelmek istiyorum dedim. Ardından transferim tamamlandı. Şimdi Brezilya'dayız. Daiana ise tekrar hamile. Hep beraber Levi'yi bekliyoruz. 11 yaşındaki David ve 5 yaşındaki Daniel'in yanına gelmesini dört gözle bekliyoruz." şeklinde anlattı.

 

 

YORUMLAR 6
  • öz fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    herşey para para degil sen para için gimedınmı oraya al sana para
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Her ne olursa olsun Zor bir durum . Allah sabırlar versin.
    Cevapla
  • angaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    oluşumlarını tamamlamışlar
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Kötü futbol oynarken, gelen teklife para için zıplarken iyi. Sonra kapalı ulkeymis. Aç gözlü ülkende oynasaydın ya
    Cevapla
  • Levent 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kötü futbol oynadığı için değil iyi futbol oynadığı için gitti artı o gitmek istemedi Fenerbahçe para için yolladı. Adam Hristiyan ne diyecekti. Sen şimdi Çin'e gitsen alışabilirmisin.Allah sanada evlat acısı yaşatmasın kim bilir sen ne hallere düşerdin.
    Cevapla
  • Doğru 4 yıl önce Şikayet Et
    Hidayet istiyene nasip olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle