İran Milli Takımı'nın soyunma odasına bıraktığı not herkesi duygulandırdı
2026 FIFA Dünya Kupası G Grubu ikinci haftasında Belçika ile berabere kalan İran Milli Takımı, maç sonunda kendilerini destekleyen futbolseverleri alkışladı. İranlı futbolcuların soyunma odasına not bıraktığı öğrenildi.
2026 FIFA Dünya Kupası G Grubu ikinci haftasında Belçika ile İran karşı karşıya geldi.
Inglewood'daki SoFi Stadyumu'nda oynanan müsabaka başladığı gibi 0-0 sonuçlandı ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.
Bu sonucun ardından 2 puanda bulunan İran ikinci, aynı puandaki Belçika ise üçüncü sırada yer aldı.
Maçta yaşanan bir pozisyon sonrası İran'ın kalecisi Alireza Beiranvand, topa hakim oldu.

SOYUNMA ODASINDA DUYGU DOLU MESAJ
İran Milli Futbol Takımı, maçın oynandığı stadyumda soyunma odalarına bir mesaj bırakarak ayrıldı.
İran Milli Takımı'nın basın ekibinden yapılan açıklamaya göre soyunma odasına bırakılan notta, "Binlerce yıl önceki antik İran'dan günümüzün uygar İran'ına kadar, İran'ın ruhu canlı ve sarsılmaz bir şekilde devam ediyor. Los Angeles'a gururlu bir şekilde geldik ve onurlu, haysiyetli bir şekilde yarıştık. Misafirperverliğin için teşekkürler Los Angeles. Her İranlıya bu 180 dakika boyunca ruhunu, kalbini, sesini İran için verdiğinden dolayı teşekkürler. Barış, dostluk ve saygının tüm uluslar arasında hüküm sürmesi dileğiyle." ifadeleri kullanıldı.

MAÇ İÇİN GELİP GERİ MEKSİKA'YA DÖNÜYORLAR
İran Milli Takımı, Belçika müsabakasının ardından ise soyunma odasında hazırlandı ve daha sonra Meksika'ya giderek Tijuana Uluslararası Havalimanı'ndan otobüsle konaklayacağı otele giriş yaptı.
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtIste Ruh bu vatan sevgisi buBeğen Toplam 2 beğeni