Norveç 'İsrail'e fırsat vermeyeceğiz' diyerek açıkladı! 'Filistin için kazanacağız'
Norveç Futbol Federasyonu Başkanı Lise Klaveness, İsrail maçını Filistin için kazanacaklarını söyledi.
Norveç ile İsrail arasında yarın saat 19.00'da oynanacak maç öncesi, birçok Norveçli futbolsever maçın boykot edilmesini istiyor.
"FİLİSTİN İÇİN KAZANACAĞIZ"
Başından beri İsrail'in yaptığı soykırıma karşı tavır alan ve İsrail'in UEFA ve FIFA'dan atılması için çalışan Norveç Futbol Federasyonu Başkanı Lise Klaveness, maçı oynayacaklarını söyledi. Mücadeleyi boykot etmenin İsrail'in Dünya Kupası'na gitmesini kolaylaştıracağını, onlara böyle bir fırsat vermek istemediklerini söyleyen Lise Klaveness, "Filistin Futbol Federasyonu bu maçı kazanmamızı çok istiyor. Futbolcularımız da maçın kazanılması konusunda çok istekli. Futbol ve siyasetin şüphesiz birbiriyle bağlantılı olduğunu inkar edemeyiz. Ancak yine de futbol maçlarının oynanmasının önemli olduğunu düşünüyorum." dedi.
-
cabbar aga 1 ay önce Şikayet EtEn az 10 gollu mac bekliyoruz Norvec sizinleyizBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet Etinşallah sahaya çıktıklarını pişman edin soykırımcılarıBeğen Toplam 4 beğeni
-
salim_55 1 ay önce Şikayet Etseninleyiz norvecBeğen Toplam 5 beğeni
-
İşte Öyle 1 ay önce Şikayet EtO maça çıkmayarak çok daha fazlasını yapabilirsiniz... Tüm takımlar aynısını yapsa UEFA ne yapacağını şaşırır... FIFA da öyle...Beğen Toplam 4 beğeni
-
Salim 1 ay önce Şikayet EtCumhurbaşkanları da aynı şeyi düşünüyor mu? Umarım içeri tıkmazlarBeğen Toplam 2 beğeni