Kenan Yıldız uzaktan avladı! Juventus farka koştu

FIFA Kulüpler Dünya Kupası G Grubu ilk maçında İtalya ekibi Juventus, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ain'i 5-0 mağlup eti.

Kenan Yıldız uzaktan avladı! Juventus farka koştu
Kenan Yıldız uzaktan avladı! Juventus farka koştu
GİRİŞ 19.06.2025 11:48 GÜNCELLEME 19.06.2025 11:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

FIFA Kulüpler Dünya Kupası G Grubu ilk maçında Juventus, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi'nden Al Ain'i 5-0 mağlup eti.

Audi Field Stadyumu'nda oynanan mücadelede Juventus'un gollerini 11 ve 45+4. dakikalarda Kolo Muani, 21 ve 58. dakikalarda Francisco Conceicao ve 31. dakikada Kenan Yıldız kaydetti.

Bu sonuç ile birlikte Juventus 3 puana yükselerek averaj fazlasıyla grupta Manchester City'nin üzerine çıktı.



KENAN YILDIZ KALECİYİ UZAKLARDAN AVLADI

Juventus'ta forma giyen milli futbolcumuz Kenan Yıldız, karşılaşmanın 31. dakikasında uzaklardan attığı nefis gol ile farkı üçe çıkardı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    yakışıklı
    Cevapla
  • Cahid 3 saat önce Şikayet Et
    Maşallah diyelim :)
    Cevapla