Katar hükümetinden sürpriz Messi kararı!

Katar hükümeti, Dünya Kupası performansıyla turnuvaya damga vuran Arjantin Milli Takımı kaptanı Lionel Messinin kaldığı odayı müze yapmaya karar verdi.

Katar hükümetinden sürpriz Messi kararı!
Katar hükümetinden sürpriz Messi kararı!
GİRİŞ 28.12.2022 16:39 GÜNCELLEME 28.12.2022 16:39
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası'nda rekora doymayan ve şampiyonluğun ardından ülkesinde adeta kahraman ilan edilen Arjantin'in kaptanı Lionel Messi'nin Katar'da kaldığı oda için sürpriz bir karar alındı.



KALDIĞI ODA MÜZE OLUYOR

Arjantin Milli Takımı, Dünya Kupası süresince Katar Üniversitesi'nin kampüsünde kalmıştı. Katar, Dünya Kupası'nda zafere ulaşan Arjantin'in kaptanı Lionel Messi'nin kaldığı odayı müze yapmaya karar verdi.



36 YIL SONRA GELEN ZAFER

Dünya Kupası finalinde Arjantin Milli Takımı, Fransa'yı yenerek turnuvada 36 yıl sonra zafere ulaşmıştı. Tangocular, ülkesine büyük mutluluk yaşatırken, Arjantin'de izdihama sebep olan kutlamalar dünya çapınca ses getirmişti. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 54
  • Ensar 1 yıl önce Şikayet Et
    Müzeye görmeye giderler diyen arkadaş, sen gitmediğin sürece kimse müzeye çevirmez merak etme...
    Cevapla
  • Turanic 1 yıl önce Şikayet Et
    Bosuna Laga Luga yapip durmayin, Bir seyler icin bir sebebler dizisi lazim! DK2022 de 1 ay icinde binlerce insan islam ile tanisti ve binlerceside kendi kendini sorgulamasina sebeb oldu + sadece Tuvaletlerde bulunan Teharat Fiskiyeleri bile insanlarin kendisine bu muslumanlar ne kadarda temiz insanlarmis, pekala bunun sebebi ne demesine yol acti. Italya ve Ispanya disinda ben Bidet/Bide Taharat tuvaletlerini hic bir Avrupa ulkesinde gormedim. Goren varsa yazsin. Sanirim Portekiz’de de var.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bosna Hersek, Avusturya gibi var ama Türkiye kadar yok tabiki
    Cevapla
  • Faik tetik 1 yıl önce Şikayet Et
    Jsdhka aga sen iyi misin
    Cevapla
  • varvar 1 yıl önce Şikayet Et
    macaristanda bazi yerlerde ve finlandiya da nerdeyse butun evlerde var.
    Cevapla
  • Mali 1 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı makron türbinlerde izliyordu kaybetiler yok makaron iyi hava atacaktı olmadı katar makaron unutmasın diye mesinin odasını müze yaptı gelelim katara işini iyi bilen bir devlet
    Cevapla
  • 34 43 1 yıl önce Şikayet Et
    çok abartiniz katar
    Cevapla
  • Kabak tadi 1 yıl önce Şikayet Et
    Her ulke turizm potansiyelini artirmak ister, olagan bir sey, durumu degerlendirmek istemiş, herkes gitmek zorunda degil. Bu kadar abartip baska yerlere çekmeye gerek yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle