Nusret'e bir şok da FIFA Başkanı'ndan geldi!

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin-Fransa finalinin ardından sahaya girerek Arjantinli futbolcularla ve Dünya Kupası'yla fotoğraf çektiren Nusret Gökçe için FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan sürpriz bir hamle geldi.

GİRİŞ 26.12.2022 12:41 GÜNCELLEME 26.12.2022 12:51
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası finalinde maçın bitiş düdüğünün ardından sahaya girip Dünya Kupası ve futbolcularla poz veren Nusret Gökçe gündeme oturmuştu.

Dünya Kupası'yla verdiği pozlar çok tartışılan Nusret Gökçe ilk olarak 1914 yılından beri düzenlenen bir futbol turnuvası olan Lamar Hunt ABD Açık Kupası'ndan men edildi. Bu hamlenin hemen ardından FIFA, Nusret Gökçe hakkında soruşturma başlattı.

INFANTINO TAKİPTEN ÇIKARDI

FIFA Başkanı Gianni Infantino, kişisel Instagram hesabından takip ettiği Nusret Gökçe'yi Dünya Kupası finali sonrası sergilediği görüntülerin ardından takipten çıktı. 

Sky Sports muhabiri Kaveh Solhekol, Twitter'da yaptığı bir paylaşımla buna dikkat çekti ve şu ifadeleri kullandı; "FIFA Başkanı Gianni Infantino şu anda Instagram'da 303 kişiyi takip ediyor. Bunlardan biri Salt Bae idi. Artık değil. Takibi bıraktı."



U.S. Open Cup ve Rolling Loud Müzik Festivali'nden de yasak geldi!

ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenecek olan Rolling Loud Müzik Festivali yönetimi de, U.S. Open Cup'ın final maçı için aldıkları karar gibi Nusret Gökçe'nin katılımını yasakladığını açıkladı.

Festivalin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Biz de Salt Bae'in Mart'taki Rolling Loud LA 2023'e katılmasını yasakladık" ifadelerine yer verildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 95
  • Cemal ipek 1 yıl önce Şikayet Et
    Boyunun ölcüsünü aldiya Messi den. Zorla adami cekistirmeler messi orali bile olmadi tenezzül bile etmedi. Artik nasil oldu kimin riza ve minnetiyle nusretle bir poz verdi
    Cevapla
  • Vay be 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun senin pis zihniyetine...Nusret Türkiye de kaç aile iş imkanı sunuyor ve ne kadar vergi veriyor, Messi kaç vatandaşımıza iş imkanı sunuyor ve ne kadar vergi veriyor ülkeme ....Tabi bu durum kendi vatanına Fransız olanları ilgilendirmiyor değil mi? Örneğin seni
    Cevapla
  • Hasan tan 1 yıl önce Şikayet Et
    Nusret messi den daha iyi tanınıyor şu an ve güzel reklam oldu
    Cevapla
  • mmm 1 yıl önce Şikayet Et
    Nusretle gurur duyuyoruz resmen dalga geçti messiden fazla gündem oldu
    Cevapla
  • Sebahattin 1 yıl önce Şikayet Et
    Dana etine tokat atınca iyi adam oluyorda bir futbol topu heykeline dokununca niye afaroz ediliyor?
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın özelliği nedir yaaa, etlere tuz serpmeler, İngiltere de altın tozunda et servisleri estek köstek.. Ne işi var stadyumun ortasında.. Tamamen görgüsüzlük..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle