Dünya Kupası'nın en güzel golü seçildi

Dünya Kupası'nda grup aşamasında oynanan Brezilya-Sırbistan maçında Richarlison'un attığı röveşata golü, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın en güzel golü seçildi.

Dünya Kupası'nın en güzel golü seçildi
Dünya Kupası'nın en güzel golü seçildi
GİRİŞ 23.12.2022 17:56 GÜNCELLEME 23.12.2022 17:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Brezilya'nın Sırbistan'ı 2-0 mağlup ettiği maçta Richarlison'un röveşatayla attığı gol, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın en iyi golü seçildi.

FIFA'dan yapılan açıklamaya göre taraftar oylamasında rakiplerini geride bırakan Richarlison, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nın en güzel golünü atan isim olarak seçildi.

Premier Lig'de Tottenham forması giyen Brezilyalı futbolcu, söz konusu golü Sırbistan ile oynanan G Grubu maçının 73. dakikasında atmıştı. Richarlison, Vinicius Junior'un sol kanattan penaltı noktasına doğru ortaladığı topu şık bir şekilde kontrol edip, röveşatayla ağlara göndererek kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetmişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Bahri 1 yıl önce Şikayet Et
    En güzel gol richarlison, En değerli goller ise Messi'nin Meksikaya attığı, ve finalde kupayı getiren penaltıyı gole çeviren gol.
    Cevapla
  • Vole 1 yıl önce Şikayet Et
    Gol röveşata değil vole.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    abubakar aşırtma golü
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Levrock Di marianin golü siradan bir gol
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence en güzel gol finalde Arjantinin attigi 2. gol, Di Maria.
    Cevapla