Finalde sahaya girmişti! FIFA Nusret Gökçe için inceleme başlattı

FIFA, restoran sahibi Nusret Gökçe'nin de aralarında bulunduğu bazı kişilerin, 2022 Dünya Kupası finalinin ardından yetkisi olmadan sahaya nasıl girdiğini araştırıyor.

GİRİŞ 22.12.2022 23:12 GÜNCELLEME 23.12.2022 10:31
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Tuz serpme hareketiyle ünlenen et lokantaları sahibi Nusret Gökçe'nin, Arjantin'in Fransa'yı penaltı atışları sonucu yendiği final maçı sonrası sahaya girerek futbolcular ve Dünya Kupası ile poz vermesi, FIFA'nın da dikkatini çekti.

İngiliz yayın kurumu BBC'ye konuşan bir FIFA yetkilisi, "Bazı kişilerin kupa töreninin ardından yetkisi olmadan sahaya nasıl girdiğini tespit etmek için inceleme başlatıldı. İnceleme sonucu uygun işlem neyse yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

FIFA kuralları gereği kupayı, yalnızca turnuvanın galipleri, FIFA yetkilileri ve devlet başkanlarından oluşan bir grup seçkin kişi tutabiliyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 57
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ee !!! o bir Türk.
    Cevapla
  • 111 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu bedava reklam arayışı,ismine zarar verir.sen işini gayet iyi yapıyordun,bazen haddini hududunu aşmayacaksın.
    Cevapla
  • fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Fifa kendisi kuralların dışına çıkarsa sorun yok ama başkası kuralların dışına çıkarsa ooo aman ceza keselim. Gavurların kuralını dinlersen Köle olmaktan başka çaren yoktur.
    Cevapla
  • Paşabey 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyaca tanınmış Anadolu'nun bağrından çıkmış ticaret adamı elbette reklamı için fırsatı değerlendirecektir. Kompleksle yazanların kendi zaafiyetleridir.
    Cevapla
  • aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    reklamını yaptı :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle