Lionel Messi'nin paylaşımı tarihe geçti

2022 FIFA Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'de Lionel Messi'nin kupalı fotoğraflar ile ilgili yaptığı paylaşım 46 milyondan fazla beğeni alarak Instagram tarihinin en fazla beğeni alan spor paylaşımı oldu.

Lionel Messi'nin paylaşımı tarihe geçti
Lionel Messi'nin paylaşımı tarihe geçti
GİRİŞ 19.12.2022 20:11 GÜNCELLEME 19.12.2022 21:31
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Katar'da oynanan 2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin, Fransa'yı penaltı atışları sonrası mağlup ederek turnuvada mutlu sona ulaştı. Karşılaşmanın ardından Lionel Messi'nin yaptığı paylaşım sosyal medyada tarihe geçti.

46 MİLYONDAN FAZLA BEĞENİ ALDI

Arjantin Milli Takımı ile turnuvaya damga vuran Lionel Messi, sosyal medyada da yaptığı paylaşımla ses getirdi. Arjantinli yıldızın kupalı paylaşımı, sosyal medya platformu İnstagram'da 46 milyondan fazla beğeni alarak uygulamanın tarihinde en çok beğeni aldığı spor paylaşımı oldu.

36 YILLIK ÖZLEM KATAR'DA SON BULDU

Katar'da oynanan tarihi Dünya Kupası finalinde Arjantin, Fransa'yı seri penaltı atışlarında yenerek şampiyonluğa ulaştı. Normal süresi 2-2, uzatma devreleri ise 3-3 biten maçı Arjantin seri penaltı atışlarında kazanarak, kupada 36 yıllık özlemine son verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    bunların hepsi hikaye, boş iş, futbol - bahis ile dünyanın en büyük kumarı oynanıyor, bunlar buna alet oluyorlar; asıl başarı iman ile kabre girmektir, en düşük müslüman en yüksek kafirden üstündür. yani en düşük müslüman dünyanın gıbte ile baktığı messi den üstündür.
    Cevapla
  • Çorumlu 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun messi ve arkadaşlarına sömürgeci fransaya büyük bir ders verdiler
    Cevapla
  • Misafirmaraşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Barcelona messiye oynadı kazanmadık kupa bırakmadı Arjantin sonradan uyandı bir bir siz anlayamadınız veya çekemiyorsunuz. Sizin siyasetinizde dünya görüşünüzde aynı bence. Zorruunuza gidiyor
    Cevapla
  • mehmet57 1 yıl önce Şikayet Et
    arjantin sonuna kadar ha fransa milli takımında fransız yoktu
    Cevapla
  • Alp-Er 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih altaylı senin gibi gazeteciye...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle