Hırvat futbolcudan gazeteciye: Pis herif!

Katar'ın ev sahipliği yaptığı 2022 Dünya Kupası'nda üçüncülük maçı için Fas ile karşı karşıya gelen Hırvatistan'da Lovren maç sonu gazetecilerle tartışma yaşadı.

Hırvat futbolcudan gazeteciye: Pis herif!
Hırvat futbolcudan gazeteciye: Pis herif!
GİRİŞ 18.12.2022 09:30 GÜNCELLEME 18.12.2022 09:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Katar'ın ev sahipliği yaptığı 2022 Dünya Kupası'nda Hırvatistan yarı finalde Arjantin'e 3-0 kaybederek final oynama şansını kaybetti. Üçüncülük maçı için Fas ile karşı karşıya gelen Hırvatistan, müsabakadan 2-1 galip ayrıldı ve 2022 Dünya Kupası'nın üçüncüsü oldu. Maç sonrası Hırvat oyuncu Dejan Lovren, gazetecilerin olduğu karma alandan geçerken ağır sözler söyledi.

Maç sonrası gazetecilerin olduğu karma alandan geçerken Lovren'den açıklama istendi. Hırvat basınına göre Lovren, bir gazetecinin güldüğünü görüp geri döndü ve sert ifadeler kullanmaya başladı.

Lovren gazetecilere, "Ne gülüyorsun? Dalga geçiyorsun değil mi? Pis herif! Başından beri bizlere inanmayanlar sizlersiniz işte." dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hırvat sırp bunları hiç sevmem tam bir müslüman düşmanı bunlar. Boşnak kardeşlerimizi katlettiler
    Cevapla
  • Togg 1 yıl önce Şikayet Et
    Barbar bir millet o itlerde fasist sirp
    Cevapla