Benzema'dan Cumhurbaşkanı Macron'un final teklifine ret!

Karim Benzema, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'dan gelen Dünya Kupası finaline birlikte gitme davetini reddetti.

Benzema'dan Cumhurbaşkanı Macron'un final teklifine ret!
Benzema'dan Cumhurbaşkanı Macron'un final teklifine ret!
GİRİŞ 18.12.2022 04:35 GÜNCELLEME 18.12.2022 04:35
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fransa Milli Takımı'na seçilen; ancak turnuvanın hemen öncesinde sakatlanan Karim Benzema'ya Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'dan final maçına katılma daveti geldi. Ancak Benzema, Macron'un bu teklifini reddetti.

ESPN'in elde ettiği bilgelere göre, turnuvanın hemen başında sakatlığı nedeniyle ülkesine giden Benzema'ya başkanlık uçağıyla birlikte Doha'ya gitme teklifi geldi. Ancak Benzema, eski milli oyuncu Laurent Blanc, Zinedine Zidane ve Michel Platini gibi bu teklifi kabul etmedi.

Bir başka oyuncu Lucas Hernandez'in de uçakta olmayacağı bildirildi. Macron ve eşi Brigitte'nin uçağında Paul Pogba, N'Golo Kante, Presnel Kimpembe ve Christopher Nkunku ile birlikte 1980'lerde Fransa Milli Takımının formasını giyen Alain Giresse ile Judo Olimpiyat şampiyonu Teddy Riner de olacak.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Caycumali67 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarihini bilen bu takimda oynamaz.Siyahi oyuncularin ne iṣi var bu takimda Bu insanlarin 7 ceddine tecavüs ettiler ..Hayvanfan daha aṣaği davrandilar. Bu futbolcular bunu bilmiyormu??Benim gözümde kazansanizda asl kahraman olamazsiniz..Tarihinizi iyi ezberleyin..
    Cevapla
  • Haso 1 yıl önce Şikayet Et
    Islerine geldimi siyah beyaz farketmez ama islerine gelmedimi siyah beyaz tanimazlar abdden sonra 2ci coniler
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    benzemayi övenler önce arastirin sonra yorum yapin valbuena olsyini arastirin ayrica milli takimini Satanlar baska ülke adina gol atinca gercekten sevinebiliyormu
    Cevapla
  • Sağlamhanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Faşist Fransa'nın soytarısı kendilerini Afrika ve Müslümanlara karşı sempatik göstermeye çalışıyor ... Tebrikler BENZEMA
    Cevapla
  • Rebelboy1903 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayır macron u kişi olarak sevmiyorda olabilir bu ne dir hemen yüceltmeler. Tarih bilenin fransa MİLLİ Takımında işi ne ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle