Ronaldinho'nun Messi açıklaması tepki çekti

Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho, Barcelona'dan eski takım arkadaşı Messi'nin Dünya Kupası finalinde Fransa'yı yok edeceğini söyledi. Efsane futbolcuya açıklamalarından sonra tepki gösterildi.

Ronaldinho'nun Messi açıklaması tepki çekti
Ronaldinho'nun Messi açıklaması tepki çekti
GİRİŞ 18.12.2022 00:28 GÜNCELLEME 18.12.2022 15:04
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası finalinde yarın Arjantin ile Fransa'nın karşı karşıya geleceği maç öncesi Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho, Arjantin'in Messi önderliğinde şampiyonluğa ulaşacağını söyledi.

"Messi bir futbolcudan fazlası"

Ronaldinho yaptığı açıklamada, "Değerli arkadaşım Lionel Messi, bir futbolcudan daha fazlası. İlişkimize değer veriyorum ve ona her zaman enerjimden bir parça vermeye çalışıyorum. Finalden sonra da kesinlikle yanına gideceğim ve onu tebrik edeceğim." dedi.

"Fransa'yı yok edecek"

Efsane futbolcu ayrıca, "Arjantin'in kazanacağından hiç şüphem yok. Messi, Fransa'yı yok edecek. Skor Arjantin lehine olacak ve Dünya Kupası'nı kazanacaklar." ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalarının ardından Ronaldinho'ya Arjantin'i ezeli rakip olarak gören Brezilyalı ve Fransız taraftarlardan tepki geldi. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • ayho 1 yıl önce Şikayet Et
    penaltılarla bitmiş maç benim için bitmemiştir. futbol cok sıkıcı maçlar hep golsuz gol atmak zor. futbolu guzelleştirmek lazım bol gollu maclar izlemek lazım 90 dakika gol yememek için ugras penaltılara şansa bırak işi boyle futbol keyfi olmaz
    Cevapla
  • Abdülhamid 1 yıl önce Şikayet Et
    0-0 mi bitti acaba. Uyuyamı kaldın sen.
    Cevapla
  • Hekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen hangi maçı izledin :))
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne diyon kardeş
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Macron yok oldu :))))))))
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    arjantin,,,gerçek bir islam düşmanı olan makronun fransasını yerle bir edecektir inş...
    Cevapla
  • Qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    Messi bu maçta hiç bir şey yapamayacak. Eğer hakemler düzgün maç yönetirle rde uyfutma prnaltilara kartlara vas vurmazlar ise Arjantin in işi çok zor. Fransa hakikaten gerçek bir takım olatak oynuyor.
    Cevapla
  • çankırılı 1 yıl önce Şikayet Et
    çok kötü yanılmışsın
    Cevapla
  • Malz 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha simdiden uc olumlu hareketi var dakika 13
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Messi'yi günahım kadar sevmem ama Arjantin kazansın isterim. Rakip Fransa olduğu için. Yok efendim müslüman topçusu varmış . Hangi bayrak için yüreğin çarpıyorsa ona aitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle