Fransa'ya Giroud'dan kötü haber!

Dünya Kupası'nda yarın Arjantin'le şampiyonluk mücadelesine çıkacak Fransa'ya maçın oynanmasına saatler kala golcüsü Olivier Giroud'dan kötü haber geldi.

Fransa'ya Giroud'dan kötü haber!
Fransa'ya Giroud'dan kötü haber!
GİRİŞ 17.12.2022 23:55 GÜNCELLEME 18.12.2022 18:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda son şampiyon Fransa'nın en etkili hücum silahlarından Olivier Giroud'nun final maçında oynaması şüpheli.

Deneyimli forvet oyuncusunun antrenmanda sakatlık yaşadığı ve Arjantin karşısında final maçına ilk 11'de başlamasının zor olduğu belirtildi.



Deschamps'ın sakatlıklarla imtihanı

Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps, 2022 Dünya Kupası boyunca sakatlıklarda da uğraşmak zorunda kaldı. 2018'deki dünya şampiyonluğunun kilit isimlerinden Paul Pogba ve N'Golo Kante sakatlıkları nedeniyle turnuvada takımı yalnız bıraktı.

Kaleci Mike Maignan ve Boubacar Kamara daha sonra sakatlanınca kadorodan çıkarıldılar. Real Madrid'de forma giyen Ferland Mendy de kadrodan çıkarılan bir başka isim oldu. Eduardo Camavinga da kadroda yer alamazken, 14 Kasım'da Marcus Thuram kadroya çağrıldı. Kadroda aynı gün yapılan revizede sakatlığı bulunan Presnep Kimpembe de gitti. Sakatlığı bulunan bir başka isim Christopher Nkunku da kadrodan çıkarıldı, onun yerine Randal Kolo Muani çağrıldı.

Turnuvanın hemen öncesinde ise sakatlanan bir başka isim Real Madrid'in yıldız golcüsü Karim Benzema oldu. Ancak Deschamps oyuncuyu FIFA kadrosunda tuttu ve yerine başka bir isim tercih etmedi

KAYNAK: NTV SPOR
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hukukçu 1 yıl önce Şikayet Et
    Sömürgeci Fransa inşallah yenilirsin Arjantin dünya şampiyonu olur
    Cevapla