Modric milli takımda devam edecek mi?

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Hırvatistan forması altında üçüncülük yaşayan Luka Modric, milli takıma devam edecek..

Modric milli takımda devam edecek mi?
Modric milli takımda devam edecek mi?
GİRİŞ 17.12.2022 22:35 GÜNCELLEME 18.12.2022 12:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2022 Dünya Kupası üçüncülük maçında Hırvatistan, Fas'ı 2-1 yenerek turnuvayı bronz madalya ile tamamladı.

37 yaşındaki Modric'in bu turnuva sonrası milli takımda devam edip etmeyeceğine yönelik tartışmalar devam ederken yıldız futbolcu bu belirsizliğe son noktayı koydu.

"Oynamamak mantıklı değil"

Fas maçından sonra açıklamada bulunan Modric, "Uluslar Ligi finallerinde oynayacağım, oynamamak mantıklı değil." ifadelerini kullandı.

Uluslar A Ligi'nde grubunu birinci bitiren Hırvatistan, Dörtlü Final'de mücadele edecek. Hırvatistan'ın yanı sıra Hollanda, İspanya ve İtalya da Dörtlü Final'de yer alacak.

Türkiye maçında sahada yer alabilir

Luka Modric, Uluslar Ligi finallerinde oynayacağını açıkladı. Bu demeç, 37 yaşındaki futbolcunun en az Haziran 2023'e kadar milli takımda forma giyeceği anlamına geliyor.

EURO 2024 Elemeleri'nde Türkiye, Hırvatistan ile aynı grupta yer alıyor. Elemelerdeki ilk maç, Mart ayında Türkiye'de oynanacak ve A Milli Takım, Hırvatistan'ı konuk edecek. Milli takıma devam edecek olan Luka Modric, böylece Türkiye'ye karşı forma giyebilecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    modriç devam ederde takım devam eder mi bilmem ... :D
    Cevapla