Arjantin favori olarak Fransa'nın gösterilmesinden memnun

Arjantin Milli Takım Teknik Direktörü Lionel Scaloni, Fransa maçında sahadan kupayla ayrılmak istediklerini söyledi. Takımın kalecisi Martinez ise, "Fransa'nın favori olduğunu duymak hoşumuza gidiyor" diye konuştu.

Arjantin favori olarak Fransa'nın gösterilmesinden memnun
Arjantin favori olarak Fransa'nın gösterilmesinden memnun
GİRİŞ 17.12.2022 20:59 GÜNCELLEME 17.12.2022 20:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Arjantin Milli Takım Teknik Direktörü Lionel Scaloni, Fransa'ya karşı net bir oyun planlarının olduğunu ve sahadan kupayla ayrılmak istediklerini ifade etti.

Scaloni, 2022 Dünya Kupası'nda yarın Fransa ile oynayacakları final maçı öncesinde FIFA Basın Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi.

Turnuva boyunca taraftarlarını mutlu etmeyi başardıklarının altını çizen Scaloni, "Umarım kupayı kazanabiliriz, bu harika olur. Fransa'ya karşı nasıl oynayacağımızı biliyoruz, net bir oyun planımız var. Dünyadaki en iyi taraftarlara sahip olduğumuza inanıyorum. Onların sevince ihtiyacı vardı ve bunu onlara verdik." diye konuştu.

Scaloni, iki takımın da maçın gidişatını etkileyebilecek çok sayıda oyuncuya sahip olduğunu vurgulayarak, "Bu, Messi ve Mbappe'nin ötesinde Arjantin ile Fransa arasındaki bir maç. Maçın bizim lehimize sonuçlanmasını umuyoruz." dedi.

Ağustos 2018'de takımın başına geçen Scaloni, görev süresiyle ilgili soruya, "Daha önce her Arjantinlinin olmak isteyeceği bir yerde olduğumu söylemiştim. Çok mutluyum ve yaşadığımız harika anların tadını çıkarıyorum. Bir Dünya Kupası finalinin eşiğindeyiz." yanıtını verdi.

"Mbappe harika bir oyuncu"

44 yaşındaki teknik adam, Mbappe'yi nasıl durduracakları sorusu üzerine, "Bu, bir ekip çalışması ve sadece Mbappe için geçerli değil. Fransa, Mbappe'yi besleyen ve onu daha da iyi yapan takıma sahip. O harika oyunculardan biri, genç ve gelişmeye devam edecek." yorumunu yaptı.

Scaloni, yıldız futbolcu Messi'nin son kez Dünya Kupası'nda yer almasıyla ilgili, "Eğer bu Messi'nin Arjantin ile son maçı olacaksa, umarız kupayı kazanabiliriz. Bunun tadını çıkarmak için Dünya Kupası finalinden daha iyi bir senaryo olamaz." dedi.

Arjantin kalecisi Emiliano Martinez

Martinez: Favori olduğunu duymak hoşumuza gidiyor

Arjantin'in kalecisi Emiliano Martinez de turnuvaya üzerlerinde "soğuk duş" etkisi yapan Suudi Arabistan yenilgisiyle başladıklarını belirterek, "Fransa'nın favori olduğunu duymak hoşumuza gidiyor. Kendimizi kimseden aşağı görmüyoruz." dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ErenDerdiçok 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle ciddi takımların elendiği bir turnuvada bu fırsatı değerlendireceğini düşünüyorum Arjantin ekibinin.Fransada ekol takımdır ciddi rakip bol pozisyonlu ve gollü bir maç bekliyorum gönül verdiğim takım çocukluk dönemlerinden itibaren Arjantin takımıdır Maradona unutulmaz efsane isim Arjantin olsun Fransa futbolu gerek dünya gerekse Avrupa futboluna pekçok yıldız isimleri kazandırmıştır bizlerde zevkle ekranbaşında seyrettik keyif aldık futbol resitalinden teşekkürediyoruz.Güzel keyifli zorlu maç olacağı kesin iki takımda finali hakettiler başarılar diliyorum.Arjantin ekibinede başarılar diliyorum mutlak favorim kupayı kazanmalarını bekliyorum .
    Cevapla