Giroud: "Messi'nin eğlenmesine izin vermeyeceğiz!"

Fransa, Arjantin ile oynayacağı Dünya Kupası finali hazırlıklarını sürdürürken, takımın golcüsü Olivıer Giroud'dan iddialı açıklamalar geldi.

Giroud: "Messi'nin eğlenmesine izin vermeyeceğiz!"
Giroud: "Messi'nin eğlenmesine izin vermeyeceğiz!"
GİRİŞ 17.12.2022 01:28 GÜNCELLEME 17.12.2022 01:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Giroud, Lionel Messi'nin, kariyerinin ilk Dünya Kupası'nı kazanma hayallerini yıkmaya kararlı olduklarını söyledi. Messi'nin inanılmaz bir oyuncu olduğunu söyleyen Giroud; "Ancak hayatının muhtemelen en önemli maçı sonrası eğlenmesine izin vermeyeceğiz. Onu durdurmak için herşeyi deneyeceğiz. Çünkü biz de Dünya Kupası'nı bir kez daha kazanmak istiyoruz" dedi. 

"Messi'yi durdurma planı ne olacak bilmiyorum"

Arjantin'i, 4 yıl önce son 16 turunda elediklerini hatırlatan Giroud; "O maçta kante sürekli Messi'nin peşindeydi. Ancak bu maçta Messi'yi durdurma planının ne olacağını ben de bilmiyorum. Bu konuda teknik direktörümüzün bize neler anlatacağını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Olivier Giroud, 2022 Dünya Kupası’nda çıktığı 5 maçta 4 gol atma başarısı gösterdi.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ikiside yaramaz
    Cevapla
  • Hakan Belçika 1 yıl önce Şikayet Et
    Fransa'yı hiç sevmem. Ama Messi'den nefret ediyorum. Parayla kendini adam sanıyor zavallı. Geberince sadece bir cehennem odunu olacak haberi yok. İnsan biraz alçak gönüllü olur. Biraz yardımsever olur, geldiği yeri unutmaz. Bir Ronaldo'ya bakıyorum birde bu karektersize, ikisi insanlık olarak kıyaslanamaz bile. O yüzden Fransa kazanır inşallah. Ki göreceksiniz kaybetse bile ağlamaz o kalpsiz. Onun tek derdi para ve itibar
    Cevapla
  • Qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    Normalde bakınca Fransa nin Arjantin den daha iyi olduğu görülüyor bence. Ama maçı izleyip göreceğiz. Hakemler ve VAR kararları nasıl olacak. Messi lehine çok karar var. Hadi kolay gelsin.
    Cevapla
  • Ua Zeytinburnu 1 yıl önce Şikayet Et
    Arjantin 3-5 atıp sizi ağlatsa ne güzel olur ama
    Cevapla
  • serkan35 1 yıl önce Şikayet Et
    MESSİ nin tüm klas hareketlerini izleyipte,, burda MESSi yi sevmediğini söyleyen futboldan hiç anlamayan insanlar, MESSİ gidince futbol biter :))
    Cevapla
  • Za B. Çekmeceli 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bu sömürgeci devleti bi ağlatsa Messi ne güzel olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle