Messi'den yeni rekor! Artık en golcü o...
Lionel Messi, Gabriel Batistuta'yı geride bırakarak Arjantin formasıyla Dünya Kupası'nda tüm zamanların en golcü oyuncusu oldu.

2022 Dünya Kupası yarı final ilk maçında Arjantin ve Hırvatistan karşı karşıya geldi.
25. maçına çıktı
Arjantin'de maça ilk 11'de başlayan Lionel Messi, kariyerinin 25. Dünya Kupası maçına çıkarken Lothar Matthaus'a ait rekoru egale etti.
Arjantinli yıldız, Hırvatistan karşısında 25. Dünya Kupası maçına çıkarak Lothar Matthaus'a ait Dünya Kupası'nda en çok maça çıkan oyuncu rekorunu ortak oldu.
Milli Takım formasını 176. maçta giyen Messi, Arjantin'le Olimpiyat şampiyonluğu, U20 Dünya Şampiyonası, CONMEBOL-UEFA Şampiyonlar Kupası ve Copa America şampiyonlukları yaşadı.
Arjantin'in en golcüsü
Lionel Messi, Hırvatistan maçında 34.dakikada penaltıdan attığı golle Gabriel Batistuta'yı geride bırakarak Arjantin formasıyla Dünya Kupası'nda tüm zamanların en golcü oyuncusu oldu.
-
Çorumlu 2 yıl önce Şikayet Etçok iyi bir oyuncu hırvatlara karşıda iyi oynadıBeğen
-
Muşlu Efe 2 yıl önce Şikayet EtBütün penaltıları o attı normal değilmi rekor kırması bin gol atsa ne yazar karaktersizin teki Ronaldo’nun tırnağı olamazBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 2 yıl önce Şikayet EtBirde gol sayısını yazsaydınız, haber eksik olmazdıBeğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 2 yıl önce Şikayet Etkaç penaltı var bu rekorda?Beğen Toplam 5 beğeni
-
Ali 2 yıl önce Şikayet EtEee kaç gol atmışBeğen Toplam 3 beğeni