Neymar'dan Tite'ye duygusal veda! "Kader bu değil mi?"

Neymar, Brezilya Milli Takımı'ndan ayrılan Tite için, "Antrenör olarak iyi biri olduğunu biliyorum ama insan olarak harikasın. Bize öğrettiğin her şey için teşekkürler profesör." dedi.

Neymar'dan Tite'ye duygusal veda! "Kader bu değil mi?"
Neymar'dan Tite'ye duygusal veda! "Kader bu değil mi?"
GİRİŞ 12.12.2022 21:19 GÜNCELLEME 12.12.2022 21:19

2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 biten maçta Brezilya, Hırvatistan'a penaltı atışlarından 4-2 yenilerek turnuvaya veda etti.

Alınan yenilginin ardından Brezilya Milli Takımı'nda Tite, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

"Başka harika teknik direktörler var"

Tite açıklamasında, "Brezilya'daki görevime veda ediyorum ama bunu dram haline getirmeye gerek yok. 1.5 yıl önce zaten açıklamıştım. Benim yerime geçebilecek başka harika teknik direktörler var." dedi.

"Bu kupayı kazanmayı hak etmiştin"

Takımın yıldız isimlerinden Neymar ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Tite'ye veda etti.

Neymar açıklamasında, "Tanışmadan önce birçok kez birbirimize rakip olduk ve senin rahatsız edici olduğunu düşünüyordum. Çünkü beni yenebilmek için bir takım kurdun ve her şeyi yaptın. Ama kader bu değil mi? Antrenör olarak iyi biri olduğunu biliyorum ama insan olarak harikasın. Benim kim olduğumu biliyorsun ve en önemlisi bu. Bize öğrettiğin her şey için teşekkürler profesör. Birlikte çalıştığım en iyi antrenörlerden biri olacaksın. Bu kupayı kazanmayı hak etmiştin." ifadelerini kullandı.

Veda sinyali

Hırvatistan maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Neymar, yaşadığı hayal kırıklığından bahsederken, "Kafam çok karışık, doğru düşünemiyorum. Milli Takım benim için bitti diyemem ama yine oynayacağımın garantisini veremiyorum. Rodrygo, sorumluluk aldı ve penaltıyı atmak istedi. O, harika bir oyuncu. Hepimiz onun yanındayız." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.