Arjantin-Hırvatistan maçına İtalyan hakem!

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile Hırvatistan'ı karşı karşıya getirecek yarı final maçını İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.

Arjantin-Hırvatistan maçına İtalyan hakem!
Arjantin-Hırvatistan maçına İtalyan hakem!
GİRİŞ 11.12.2022 21:28 GÜNCELLEME 11.12.2022 21:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası yarı final maçında Arjantin ile Hırvatistan 13 Aralık Salı günü kozlarını paylaşacak. Karşılaşmayı İtalyan hakem Daniele Orsato'nun yöneteceği açıklandı. 

Orsato'nun yardımcılıklarını aynı ülkeden Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Birleşik Arap Emirlikleri'nden Mohammed Abdulla olacak.

Bu karşılaşmayı kazanan takım, Fas-Fransa maçının galibiyle finalde karşılaşacak.

Arjantin çeyrek finalde büyük heyecana sahne olan maçta Hollanda'yı penaltı atışları sonucunda mağlup edip yarı finale adını yazdıran taraf olmuştu.

Hırvatistan ise çeyrek finalde kupanın favorilerinden Brezilya'yı kaleci Livakovic'in üstün performansı sonrası penaltılarla eleyip kupanın dışına itmişti.



Meksika maçını da yönetmişti

47 yaşındaki hakem, Arjantin'in grup aşamasının ikinci maçında Meksika ile oynadığı ve 2-0 galip geldiği maçta düdük çalmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Hakans 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyi ...Arjantin şimdiden garantilemis.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    avrupa takımının maçına niye avrupalı hakem veriyorsunuz?
    Cevapla
  • Habini 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlarda hemsericilik olmaz
    Cevapla