Büyük yıkım yaşamıştı! Ronaldo konuştu

2022 Dünya Kupası'nda Fas'a 1-0 yenilerek elenen Portekiz'de Cristiano Ronaldo suskunluğunu bozdu. Portekizli yıldız, "Sahaya her şeyimi verdim. Ne yazık ki dün rüya bitti" dedi.

Büyük yıkım yaşamıştı! Ronaldo konuştu
Büyük yıkım yaşamıştı! Ronaldo konuştu
GİRİŞ 11.12.2022 18:31 GÜNCELLEME 11.12.2022 18:39
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

2022 Dünya Kupası'nda Portekiz, çeyrek finalde karşılaştığı Fas'a 1-0 yenilerek turnuvaya veda etti. 

Dünya Kupası'nı kazanıp kariyerindeki neredeyse tek eksik parçayı tamamlama amacında olan Cristiano Ronaldo, turnuvayla ve yaşananlarla ilgili açıklama yaptı. 

Portekiz için Dünya Kupası kazanmanın kariyerinin en büyük ve iddialı hayali olduğunu dile getiren Ronaldo, "Uluslararası alanda Portekiz'le de olmak üzere bir çok kupa kazandım ama ülkemizin adına Dünya'nın en yükseğine taşımak en büyük hayalimdi. Bunun için savaştım. Bu hayal için çok savaştım"  dedi.



37 yaşındaki süperstar açıklamalarına şöyle devam etti:

"Dünya Kupası'ndaki 16 yılda 5 maçta gol attım ve her zaman harika oyuncuların yanında ve milyonlarca Portekizlinin desteğiyle her şeyimi verdim. Sahaya her şeyimi verdim. Mücadeleden kaçmadım ve hayalimden asla vazgeçmedim. Ne yazık ki dün rüya bitti.

"Portekiz'e bağlılığım bir an bile değişmedi"

Sıcağı sıcağına yorum yapmaya değmezdi. Hepinizin bilmesini istiyorum ki çok şey söylendi, çok yazıldı, çok spekülasyon yapıldı ama Portekiz'e olan bağlılığım bir an bile değişmedi. Her zaman herkesin hedefi için savaşan taraf oldum ve meslektaşlarıma ve ülkeme asla sırtımı dönmedim. Şimdilik söylenecek fazla bir şey yok. Teşekkürler Portekiz. Teşekkürler Katar. Rüya sürerken güzeldi... Zaman en büyük rehberimiz olacak ve herkes kendi dersini çıkaracaktır."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo'nun büyüklüğü karşısında futbol küçük kalmıştır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni Seviyoruz Ronaldo.. Rabbim seni islamla şereflendirsin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Seviyoruz seni ronaldo sevdiğim tek gayri müslim oyuncusun
    Cevapla
  • Bünyamin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın Fas tebrik ederim inşaallah kupayı alacaksın
    Cevapla
  • Cancağazım 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin karizma çizildi sende bittin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle