Messi'nin hakaret ettiği Weghorst'tan açıklama geldi!

Dünya Kupası çeyrek finalindeki Hollanda - Arjantin maçının ardından Messi'nin hakaret ettiği Beşiktaşlı Weghorst yaşananlar hakkında konuştu.

GİRİŞ 11.12.2022 12:49 GÜNCELLEME 11.12.2022 13:58
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Katar'ın ev sahipliği yaptığı 2022 Dünya Kupası hız kesmeden devam ediyor. Şaşırtıcı sonuçların alındığı bu dev turnuvada ilk yarı finalistler belli oldu. Arjantin, Hollanda ile karşı karşıya geldi.

Heyecan dolu mücadele Lusail Iconic Stadyumu'nda oynandı. Zorlu müsabakada İspanya Futbol Federasyonu'ndan Mateu Lahoz görev aldı. Kritik maçı Arjantin, seri penaltı atışlarında kazandı ve adını yarı finale yazdırdı. Bu sonuçla ile Arjantin, Hırvatistan ile yarı finalde eşleşti.

Lionel Messi, Weghorst'a 'Aptal' dedi!

Oynanan karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen dünya yıldızı Lionel Messi, maçın ardından ağır kelimeler kullandı. Messi, bunun yanı sıra Beşiktaş forması giyen Hollandalı yıldız Wout Weghorst'a röportaj sırasında 'Aptal' dedi.  



MESSİ'NİN AÇIKLAMALARI

Oynayacakları yarı final maçı hakkında konuşan dünya yıldızı, "Hırvatistan harika bir takım. Brezilya'dan da daha iyi oynayarak yarı finale yükseldiklerini söyleyebiliriz. Antrenörlerinin takımı çok iyi tanımasının avantajını yaşıyorlar" ifadelerini kullandı. 

Mutlu olduklarını dile getiren süperstar, "Arjantin dünyanın en iyi 4 ülkesi arasına girdi çünkü aynı arzu ve istekle tüm maçlara hazırlanıyoruz. Keyif alarak oynamaya ve kazanmaya devam ediyoruz, çok mutluyuz" açıklamalarını yaptı. 

Maçın hakemi Mateu Lahoz'u eleştiren Lionel Messi, "Maç 2-2'ye geldiğinde sinirlendim. Hakem hakkında konuşmak istemiyorum çünkü dürüst olursanız gerçeği söylerseniz cezalandırılacağınızı bilirsiniz. Hakem doğru bir seviyede yönetim göstermedi. FIFA'nın da böyle hazır olmayan bir hakem konusunda dikkatli olmalıydı" dedi. 

"Neye bakıyorsun aptal! Devam et."

Lionel Messi, röportaj verdiği sırada arka tarafta kedisine bakan Wout Weghorst'a, "Neye bakıyorsun aptal! Devam et." sözlerini kullandı. 

WEGHORST'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Marca'da yer alan habere göre Weghorst, Messi ile yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı:

"Maçtan sonra elini sıkmak istedim, bir futbolcu olarak ona çok saygım var ama benimle konuşmak istemedi, İspanyolcam pek iyi değil ama bana saygısız sözler söyledi ve bu beni hayal kırıklığına uğrattı."

FIFA SORUŞTURMA BAŞLATTI

FIFA, Arjantin-Hollanda maçında yaşanan olaylar nedeniyle her iki takıma da soruşturma açtı. Kararların 13 Aralık'ta oynanacak olan yarı final mücadelesi öncesi açıklanması bekleniyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 53
  • Mehmet Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbol şımarıklığı kaldırmaz. Her zaman 'beyefendilik' kazanır.
    Cevapla
  • Smowiç 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar kibirli bi adam bu kadar kendini beğenmiş bi ukala Allah seni rezil etsin inşallah.
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    dünya yıldızlığı kalmamış bir adam messi, zaten hiç sevmem kendisini. yaptığı hareket kendi iç dünyasını yansıtıyor.
    Cevapla
  • tober 61 1 yıl önce Şikayet Et
    kamera karşısında insanlara örnek olmayan hakaret eden ceza alıp ona en büyük ders olacak nitelikte sonraki maçta oynatılmamalıdır.
    Cevapla
  • Fikret 1 yıl önce Şikayet Et
    adamsın messi
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende anca onun kadar adamsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle