2008'i unutamamış! Modric'den Brezilya maçı sonrası Türkiye açıklaması!

Brezilya'yı penaltı atışlarında eleyerek Dünya Kupası'nda yarı finale çıkan Hırvatistan'da kaptan Modric'in maç sonunda Türkiye'yi hatırlattığı açıklama gündeme damga vurdu.

2008'i unutamamış! Modric'den Brezilya maçı sonrası Türkiye açıklaması!
2008'i unutamamış! Modric'den Brezilya maçı sonrası Türkiye açıklaması!
GİRİŞ 10.12.2022 13:19 GÜNCELLEME 10.12.2022 13:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Hırvatistan'ın yıldızı Modric'in aklı Türkiye maçında kaldı. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Hırvatistan, penaltı atışları sonucunda turnuvaya havlu atmıştı. O dönem Hırvatlar'ın genç yeteneği olan Modric, kaçırdığı penaltıyla elenmelerine sebep olmuştu.

Penaltılarla elenen Brezilya'da oynayan arkadaşlarını teselliye giden Modrid, maçtan sonra Türkiye'ye kaçırdığı penaltıdan sonra yaşadığı duyguları anlattı.

"Ben de 2008'de Türkiye maçında penaltı kaçırınca yıkılmıştım"

Maçtan sonra Rodrygo'nun yanına giden Modric, "Herkes penaltı kaçırabilir. Ben de 2008'de Türkiye maçında penaltı kaçırınca yıkılmıştım ama bu durum insanı güçlendiriyor' dedim. Rodrygo da bundan güçlenerek çıkacaktır, eminim" açıklamasını yaptı.

Modric'in ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Sinan 58 /1905 1 yıl önce Şikayet Et
    Eeee bak şimdi onlar nerde biz neredeyiz ? Bizimkiler artık futbol oynamıyor !! Bence milli takımı iptal etmek gerekir en azından Türkiye de yeniden düzgün futbol oynana na kadar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    o zaman ne ağlamıştı modric
    Cevapla
  • Harranlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın oyuncusu milli takımda ne kadar çoksa Türkiye o kadar başarılıydı.
    Cevapla
  • Turkiyeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir daha izle dikkatli bak bakalım neler olmuş o maçta.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    o zamanlar turkiye gercekten futbol oynuyordu
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk tesellisi dünki macta spiker Besiktasli weghorst diye övünüyordu ne hale geldik övündügümüz seylere bakin cildiracam
    Cevapla
  • Ahmet Nair 1 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere-Senegal maçında Hünkar Mutlu (normalde kendisini beğenirim) golü atınca bir Harry Kane demesi vardı, 2008 de Hırvatistan maçında 119. dk. da Semih'in golünde Arap spikerin bile coşkusu az kalır yanında. Sanki Türkiye İngiltere'nin sömürgesi gibi coştu. İskoçya, Galler li spikerler bile o kadar öykünmez.
    Cevapla
  • Anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Çıldırma, sakin ol. Aklını çalıştır, düşün. Çıldırılacak bir durum yok. Biraz yazdıklarımıza, kendimizi ve duygularımızı ifade etmek için daha dikkatli, düzgün, doğru kelimeleri seçmemiz uygun olur.
    Cevapla
  • Efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk spikerler acilen eğitim almalı. Türk spikerler yok yere güya heyecan katmak istiyor ancak rezillikten başka birşey değil. Yabancı spiker tercih ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle