Akıl almaz olay! Dünya Kupası uğruna felç geçirdi

Çin'de yaşayan Cao isimli bir kişi, yerel saate göre 18.00-06.00 saatleri arasında oynanan Dünya Kupası maçlarını izlemek uğruna günde sadece iki saat uyuyarak işe gidince yüz felci geçirdi.

Akıl almaz olay! Dünya Kupası uğruna felç geçirdi
Akıl almaz olay! Dünya Kupası uğruna felç geçirdi
GİRİŞ 08.12.2022 18:37 GÜNCELLEME 08.12.2022 18:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İsmi Cao olarak açıklanan 26 yaşındaki Çinli bir adam 2022 Dünya Kupası heyecanını aralıksız bir şekilde yaşamak isterken sağlığından oldu.

The Daily Star’da yer alan habere göre; Çinli adam, Katar’daki Dünya Kupası’nın grup aşaması maçlarını günde iki saat uyuyarak izledi.

YEREL SAATE GÖRE MAÇLAR AKŞAM 18:00 SABAH 06:00 ARASINDA

Çin’de yerel saate göre maçlar 18.00-06.00 saatleri arasında oynandı ve maçları izledikten sonra Cao, 08.00’de motosikletiyle birlikte mesaiye gitti.



UYKUSUZLUK VE SOĞUK HAVA ACI SONU GETİRDİ

Yerel basına konuşan Cao, "Maçı izledikten sonra iki saat uyudum ve uyandığımda kendimi çok yorgun hissettim. Uykusuz olduğunu düşündüğüm için duruma aldırmadan günüme devam ettim. Motosiklet sürerken soğuk havanın etkisiyle dudaklarım aniden yana doğru eğildi ve göz kapaklarımı hareket ettiremedim" dedi.

Yaşadığı sağlık sorununun ciddi olmadığını düşünen Cao, motosikletinden inip ofisinde biraz dinlenmeye karar verdi. Durumunun düzelmemesi üzerine Cao hastaneye gitti.

YÜZÜNÜN YARISININ KONTROLÜNÜ KAYBETTİ

Doktorlar yaptıkları incelemeler sonucunda Cao’ya yüz felci teşhisi koydu ve uykusuzluğunun soğuk esinti ile birleştiğinde yüzünün yarısının kontrolünü kaybetmesine neden olduğunu açıkladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    yüz felci yaymasınlar şimdi de
    Cevapla
  • Akocak 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben de 4 yıl önce yüz felci geçirdim. Buradan yazıyorum; sakın kortizonlu ilaç kullanmayın. Yüz felci 15 günle 18 ay arasında geçen bir hastalıktır. Ben iki defa geçirdim. Sıcak veya soğuk farketmez, kesinlikle rüzgardan uzak durun.
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    dunya manyak deli dolu zaten nette sonra yine bakar idi
    Cevapla