Ronaldo'dan açıklama! "Dış güçler tarafından..."

Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'nın kampını terkedeceği iddiaları hakkında bir paylaşımda bulundu. Ronaldo "Dış güçlerin ayıramayacağı bir takımız. Bize inanın" dedi.

Ronaldo'dan açıklama! "Dış güçler tarafından..."
Ronaldo'dan açıklama! "Dış güçler tarafından..."
GİRİŞ 08.12.2022 18:16 GÜNCELLEME 08.12.2022 18:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

2022 FIFA Dünya Kupası'nda İsviçre'yi 6-1 mağlup ederek çeyrek finale kalan Portekiz'de Cristiano Ronaldo, hakkında çıkan haberlerle ilgili sosyal medya hesabından bir fotoğraf yayımladı.

Portekizli yıldız açıklamasında, "Dış güçler tarafından parçalanamayacak kadar yakın bir takımız. Düşmanın kendisini korkutmasına izin vermeyecek kadar cesur bir ulusuz. Hayalimiz için sonuna kadar savaşacağız. Bize inanın" ifadelerine yer verdi.



NE OLMUŞTU?

2022 FIFA Dünya Kupası son 16 turu maçında Portekiz, İsviçre'yi 6-1 gibi net bir skorla yenip çeyrek final bileti alırken; Cristiano Ronaldo maça yedek başlamıştı.

Ronaldo'nun yerine oyuna başlayan Gonçalo Ramos, hat-trick ile yıldızlaşsa da; Portekiz basınında yer alan haberlerde 37 yaşındaki oyuncunun kampı terk etmekle tehdit ettiği iddia edilmişti. Portekiz Futbol Federasyonu ise bu haberleri yalanlamıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende mi dış güçler...
    Cevapla
  • Ahmet Canayakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Diş güçler bizi bırakmış şimdi Portekiz'le uğraşıyor desenize :)
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip çi olması zorunamı gitti zurna
    Cevapla
  • Misafir1 1 yıl önce Şikayet Et
    70, ne diyorsun kardeş sen. Kafir adama müslümanların ne desteğinden bahsediyorsun, bir de %80 miş
    Cevapla
  • Misa 1 yıl önce Şikayet Et
    Buda tayyipçi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle