Mbappe: Cezamı kendi cebimden ödeyeceğim!

Fransız yıldız Kylian Mbappe, Dünya Kupası'nda basın mensuplarına konuşmadığı için gelecek olan para cezasını kendi cebinden ödeyeceğini açıkladı.

Mbappe: Cezamı kendi cebimden ödeyeceğim!
Mbappe: Cezamı kendi cebimden ödeyeceğim!
GİRİŞ 07.12.2022 23:36 GÜNCELLEME 08.12.2022 12:33
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Son Dünya Kupası şampiyonu Fransa, Son 16 Turu'nda Polonya'yı 3-1 yenerken, Kylian Mbappe de attığı iki golle mücadeleye damgasını vurmuştu. Grup aşamasında iki kez maçın en iyi oyuncusu seçilen ancak basın toplantısına çıkmayan Mbappe, sessizliğini 3. kez bu ödülü aldığı Polonya maçı sonrası bozdu. Basına konuşmadığı için para cezası alan Fransız yıldız, "FIFA'dan gelecek cezaları da kendi cebimden ödeyeceğim" dedi.

"KENDİ CEBİMDEN ÖDEYECEĞİM"

Sessizliğini bozan Mbappe, "Bu tutumum gazetecilere ya da başkalarına karşı değil. Sadece kupaya odaklanmış durumdayım ve enerjimi başka bir şeye harcamak istemiyorum. Bu yüzden Fransa ceza alacak ama bu benim kararım. FIFA'dan gelecek cezaları da kendi cebimden ödeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 18
  • Mirage 1 yıl önce Şikayet Et
    Batı sizi işlerine yaradadığınız için güya seviyor.Yoksa o ırkçılarda sevginin s’si olmaz.
    Cevapla
  • Sabri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar eskiden atalarını köpek tasması takarak köle olarak getirdiklerinin torunları bunlarda asiyet onur şeref yok birde fransayı savunuyorlar
    Cevapla
  • Cenk 1 yıl önce Şikayet Et
    Fransa futbol takimindaki Afrika’lilar eski zamanin gladyatorleridir. Fransa onlari besleyip, kullanip hem kendini eglendirmekte hemde diger kolelestirdigi Afrikalilara sizde calisirsaniz, Fransa sizi zengin ozgurlugunu kazanmis vatandasi yapar dusuncesini asilamaktadir.
    Cevapla
  • Osmanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Afrikalilarin sayesin sömürgeci Fransizlar dünya ikincisi oldu
    Cevapla
  • İsmail Erdogan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fransa'yı finale göçmenler çıkardı. Fransa'da göçmenler şimdi sokakta soğukta hayatta kalma mücadelesi veriyorlar. Afrika kökenli futbolcuların bunu dünya kamuoyuna duyurmaları gerekirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle