Neymar'la dalga geçen kaleci, hayatının dersini aldı

Neymar'ın kullanacağı penaltıda ilginç hareketler yapan Güney Kore kalecisi Seung-Gyu Kim, sosyal medyada alay konusu oldu.

Neymar'la dalga geçen kaleci, hayatının dersini aldı
Neymar'la dalga geçen kaleci, hayatının dersini aldı
GİRİŞ 06.12.2022 15:21 GÜNCELLEME 06.12.2022 15:30
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

2022 Dünya Kupası son 16 turundaki Brezilya - Güney Kore maçında ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmanın 13. dakikasında Brezilya lehine çalınan penaltıda topun başına Neymar geçti.

Güney Kore kalecisi Seung-Gyu Kim, çizgi üstünde tek bir köşede sabit kalıp o noktada adeta dans etti. Neymar ise çok rahat bir şekilde topa yürüyüp vuruşunu yaptı.

CILIZ ŞUTA ENGEL OLAMADI

Neymar, yaptığı rahat vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Kaleci Kim, cılız gelen şuta engel olamadı. Kim, sergilediği tavırlarla sosyal medyada alay konusu oldu.

İŞTE SOSYAL MEDYADA YAPILAN BAZI YORUMLAR:

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • M.S 1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hareketlerin oncusu ve krali Liverpool`un eski kalecisi Grobbelaar idi.Roma macinda rakip oyunculari deli etti ve onlarda kacirdilar.Kupayi da Liverpool aldi...
    Cevapla
  • Faruk G. 1 yıl önce Şikayet Et
    Dalga falan geçmemiş. Adam gayet normal hareketlerde bulunmuş. Biraz endişenin ve heyecanın neticesinde olduğu yerde zıplamış o kadar. Bu arada fifa tüm videoları kaldırtmış. Ben de videoyu zor buldum. Google'da "neymar penalty south korea" diye aratırsanız silinmemiş olan videolardan izleyebilirsiniz.
    Cevapla
  • Yahya 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli volkan ı unuttunuz galiba.
    Cevapla
  • Misafir122 1 yıl önce Şikayet Et
    Videosu yasakmı sadece resim var
    Cevapla
  • emre1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaleci degilmi, kurtardigida oluyor ne yani neymarin her atigi golmu oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle