Türk yıldızdan çarpıcı karar! Almanya Milli Takımı'nı bırakma kararı aldı

Almanya Milli Takımı'nda forma giyen İlkay Gündoğan, 2022 Dünya Kupası'ndan elenmelerinin ardından milli takımı bırakma kararı aldı.

Türk yıldızdan çarpıcı karar! Almanya Milli Takımı'nı bırakma kararı aldı
Türk yıldızdan çarpıcı karar! Almanya Milli Takımı'nı bırakma kararı aldı
GİRİŞ 06.12.2022 11:39 GÜNCELLEME 07.12.2022 00:37
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası'nda büyük bir yıkım yaşayan Almanya, grup aşamalarında turnuvaya devam etti. Ülkede büyük tepki çeken bu performans sonrası bir futbolcu daha milli takımı bırakmaya hazırlanıyor.

Manchester City forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, Almanya'nın Dünya Kupası'ndan elenmesinin ardından sürpriz bir karar almaya hazırlanıyor. 32 yaşındaki futbolcunun milli takımı bırakma kararı aldığı ve kısa süre içerisinde bunu açıklayacağı belirtildi.

"Ben Müslüman bir ailedenim"

The Athletic'e açıklamalarda bulunan Alman milli oyuncu İlkay Gündoğan, Katar'da yapılan Dünya Kupası'nda, "Ben Müslüman bir ailedenim. Dünya Kupası'nın Katar'da düzenleniyor olması tüm Müslümanlar için gurur verici." ifadelerini kullanmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Yavuz Özmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzını kapatmakta yanlış yaptı. Onun haricinde yorumlarda gereksiz ve seviyesiz yorum yazan kardeşlerime daha dikkatli ve bize yakışır şekilde yorum yazmalarını rica ediyorum.
    Cevapla
  • Muhammet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okuyunca aklıma geldi ,almanyada yabancı Türkiye'de Almancı :) hicbiryere yaranamiyor oradaki gurbetçi vatandaşlar ne yapsalar suç, adama Manchester city kaptanı olmuş gecen sene takımı son maçlarda attığı iki golle şampiyon yapmış ama yine olmuyor, o adamın yaptığının yarısını yapın desek hepsi sus pus :))
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    O pozu verdikten sonra bırak ağzınla kuş tutmayı...... ne tür bir pis düşünceye sahip olduğunu belli ettin.... lut soyu ile güzel günler
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen mi bırakıyorsun onlar mı seni bırakıyor 32 yaşındasın 1-2 sene daha ne olacak sanki oynadın oynayacağın kadar ağzını kapattın gözlerini de kapat almandan daha güzel marşlarını okuyorsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa şu Alman futbolcuların Türkiye Cumhuriyetine yaranmak için ben müslüman falan diye sömürü yapıp da kendince milliyetçi takılması da hiç inandırıcı değil Ayağına top değmedi maçlarda. Bıraksan kaç yazar la Alaman ilkay
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle