Dünya Kupası'nda ilginç olay! Koreli golcü telefonunu kapattı

Dünya Kupası'nda Güney Kore milli takımı ile Katar'da mücadele eden Cho Gue-Sung, artan hayran kitlesi sayesinde sosyal medyada 1.6 milyon takipçi kazandı.

Dünya Kupası'nda ilginç olay! Koreli golcü telefonunu kapattı
Dünya Kupası'nda ilginç olay! Koreli golcü telefonunu kapattı
GİRİŞ 04.12.2022 15:39 GÜNCELLEME 04.12.2022 15:42
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

2022 Dünya Kupası devam ederken, zorlu grupta son 16 biletini kapan Güney Kore'de golcü oyuncu Cho Gue-Sung artan hayranları nedeniyle telefonunu kapatmak zorunda kaldı.

Daily Mail'in haberine göre, Güney Kore'nin Portekiz, Uruguay ve Ganalı gruptan ikinci olarak çıkmasında attığı 2 gol ile büyük pay sahibi olan Cho Gue-Sung, sosyal medyada da inanılmaz bir takipçi artışı ile gündeme geldi.

20 binden 1.6 milyon'a yükseldi

Dünya Kupası başlamadan önce 20 bin takipçisi bulunan Gue-Sung, attığı goller ve sosyal medyadaki yorumlara göre 'yakışıklılığı' ile takipçi sayısı 1.6 milyon kişiye çıktı.

Dünya Kupası'na odaklanmak için telefonunu kapattı

Güney Koreli yıldızın videoları milyonlarca görüntülenmeye ulaşırken, yoğun ilgi karşısında Gue-Sung, Dünya Kupası'na odaklanabilmek için telefonunu kapatmak zorunda kaldı.

"Telefonu bütün gece çalıyordu"

Güney Kore medyasında yapılan haberlerde, "Telefonu bütün gece çalıyordu. Onu uyanık tutuyordu. Futbola konsantre olmaya çalışıyordu ve sürekli mesajlar geliyordu." gibi sözlere yer verildi.

Gana'ya karşı 2 gol atmıştı

Dünya Kupası'nda da Güney Kore'nin Gana'ya mağlup olduğu karşılaşmada oyuna sonradan girerek üst üste attığı iki golle dikkatleri üzerine çekmişti.

Cho Gue-Sung ilki başardı

Gana maçının ikinci yarısında 58 ve 61. dakikalarda kafa ile ağları havalandıran Cho Gue-Sung, Dünya Kupası'nda Güney Kore formasıyla bir maçta iki gol atan ilk isim oldu. 24 yaşındaki forvet, turnuvada bir karşılaşmada iki kafa golü kaydeden ilk Asyalı oyuncu oldu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Salim 1 yıl önce Şikayet Et
    Eskişehire uğrayın daha yakışıklı bir sürü kırım göçmeni genç var.
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Derya birdaha oku iyi yazmış bence
    Cevapla
  • İsi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bildirimleri kapatsa yeterdi
    Cevapla
  • FBI ajanı 1 yıl önce Şikayet Et
    Cırtı cırtlak Cevat patlak
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    amcama benziyor :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle