Sosyal medyada gündem olan fotograf! 'Zaman kimseye acımıyor'

Portekiz Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda boy gösteren Cristiano Ronaldo'nun bacaklarının eski yıllardaki gibi olmaması ve kaslarının erimesi futbolseverlerin dikkatini çekti.

Sosyal medyada gündem olan fotograf! 'Zaman kimseye acımıyor'
Sosyal medyada gündem olan fotograf! 'Zaman kimseye acımıyor'
GİRİŞ 03.12.2022 16:27 GÜNCELLEME 03.12.2022 16:27
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

2018 Dünya Kupası'nda bacak kaslarıyla gündem olan Cristiano Ronaldo'nun bu yıl düzenlenen Katar Dünya Kupası'ndaki fotoğrafı taraftarların dikkatini çekerek sosyal medyada gündem oldu. Büyük değişim gösteren yıldız futbolcunun kaslarının neden eridiği merak konusu oldu.

2022 Dünya Kupası'nda Portekiz ile son 16 turunda mücadele etmeye devam eden Cristiano Ronaldo, 37 yaşında olmasına rağmen vücuduna iyi bakmasıyla dikkat çekiyor. Manchester United ile geçirdiği kabus gibi bir yarım sezonun ardından Katar'da eski formuna dönmeye çalışan Portekizli yıldız, yaptığı düzenli spora rağmen 2018 yılındakine göre kas oranının azalması sosyal medyada dikkat çekti.

Bazı kullanıcılar, "Zaman kimseye acımıyor." yorumunda bulunurken, görüntülerde özellikle Ronaldo'nun bacak kasında bir gerileme olduğu gözükse de Ronaldo'nun ilerleyen yaşına rağmen yine de vücuduna iyi bakıyor olması da dikkatlerden kaçmıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Guaidoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de onun yasinda kim var oynayacak. Adam 37 yasinda ve golcü. Bizde o yasda emekli olanlar var.
    Cevapla
  • Atlas 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaslarını koruyabilir ama o kasları taşıyacak enerji ve atletizmi o kaslar varken bu yaşta sağlayamaz zaten genel olarak vücudu küçültmüş üst seviyede kalmak için bir seyinden feda etmesi lazımdı ya güçlü hantal oyuncu olacaktı yada daha atletik.
    Cevapla
  • Aboubakar 1 yıl önce Şikayet Et
    O sırada İBRAHİMOVİÇ!!!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    israile forma vermeyen,,,adam gibi adamsın...
    Cevapla
  • Memati 1 yıl önce Şikayet Et
    Tartışmasız Ronaldo
    Cevapla
  • uquraslan 1 yıl önce Şikayet Et
    düzelü be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle