Muslera'yı hiç böyle görmemiştik! Maç sonu çılgına döndü
Galatasaray'ın kaptanı Muslera'nın ülkesi Uruguay, Dünya Kupası'nda gruptan çıkamadı. Gana maçının bitiş düdüğüyle Uruguay, takım halinde hakemin üzerine yürüdü. Sinirden çılgına dönen Muslera'nın yardımcı hakeme yaptığı hareket olay oldu.

Dünya Kupası H Grubu'nda son maçlar büyük heyecana sahne oldu. Gruptan çıkmayı daha önceden garantileyen Portekiz, 1-0 öne geçtiği maçta Güney Kore'ye 90+1'de yediği golle 2-1 kaybetti. Bu skorla Portekiz ve Güney Kore gruptan çıkan iki takım oldu.
Güney Kore-Portekiz karşılaşması sona erdiğinde Uruguay'ın Gana karşısında 2-0 önde olduğu karşılaşmanın uzatma dakikalarına yeni geçilmişti. 26 ve 32. dakikalarda De Arrascaeta'nın attığı gollerle üstünlüğünü sürdüren Güney Amerika temsilcisi, diğer maçın berabere bitmesi halinde adını son 16'ya yazdıran taraf olacaktı. Ancak Güney Kore'nin uzatmada bulduğu golle iki takımın puanları ve averajları eşitlendi.
Güney Kore, grubunda 4 gol attığı için 2 golü bulunan Uruguay'ın önüne geçti. Uruguay'a tur için uzatmalarda atacağı bir gol yetecekti ancak o gol gelmedi.
Güney Kore-Portekiz maçından gelen gol haberiyle Uruguaylı bazı futbolcular maç devam ederken saha içinde ve yedek kulübesinde gözyaşlarını tutamadı.
Diğer tarafta ise Güney Koreli futbolcular santra noktasında Gana-Uruguay maçını izlemeye başladı.
Maçın son düdüğüyle birlikte Galatasaraylı Fernando Muslera sahaya girerek, uzatma dakikalarında Cavani'nin yerde kaldığı pozisyon nedeniyle Alman hakem Daniel Siebert'e tepki gösterdi.
Takım arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştırdığı tecrübeli kaleci, koridora kadar tepkisini sürdürdü.
-
Misafir 2 yıl önce Şikayet Etmuslera haddini aşmıştırBeğen
-
Misafir 2 yıl önce Şikayet EtHer zaman böyle, siz dikkat etmemişsiniz.Beğen
-
urugu 2 yıl önce Şikayet Etkariyerinin son maçı çirkefliğini yapacakBeğen
-
Mehmet Akif 2 yıl önce Şikayet Etİlk maçlarda ciddiye alma, son maç kaderini diğer takımlara bırakBeğen
-
Misafir 2 yıl önce Şikayet EtNe alakaBeğen