Batshuayi'den Lukaku'ya gönderme!

Hırvatistan'la berabere kalıp Dünya Kupası'ndan elenen Belçika'da maçta süre alamayan Batshuayi, "Ben bir forvet oyuncusuyum ve işim gol atmak. Oynamamak hayal kırıklığı oluşturdu" diyerek Lukaku'ya göndermede bulundu.

Batshuayi'den Lukaku'ya gönderme!
Batshuayi'den Lukaku'ya gönderme!
GİRİŞ 02.12.2022 16:07 GÜNCELLEME 02.12.2022 16:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Turnuva öncesi 2022 Dünya Kupası'nın favorileri arasında gösterilen Belçika'da ilk turda elenmenin sürprizi yaşanıyor. Fas ve Hırvatistan'ın gerisinde kalarak Katar'a grup aşamasında veda eden Belçika'da, takımın turnuvada attığı tek golü kaydeden Michy Batshuayi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Ağlayan çok futbolcu vardı"

Hırvatistan ile 0-0 berabere biten maçın ardından Martinez'in soyunma odasında kararını açıkladığını söyleyen Batshuayi, "Şaşırdık, bunu bize ağlayarak söyledi. O konuşurken ağlayan çok futbolcu vardı" diye konuştu.

Lukaku'ya imada bulundu

Fenerbahçe'nin golcüsü, elendikleri için hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Kendisi yerine oynayan Romelu Lukaku'nun oyuna girdikten sonra kaçırdığı üç mutlak gol pozisyonlarına göndermede bulunarak şöyle konuştu:

"Elenmeyi hak ettiğimizi söyleyemeyeceğim. Ama sadece 1 kez kazandık. Daha iyi oynamalıydık. Ben bir forvet oyuncusuyum ve işim gol atmak. Son maçta oynamamak hayal kırıklığı yarattı."

"Soyunma odasında pişmanlık var"

Michy Batshuayi, bazı Belçikalı futbolcuların son kez Dünya kupası'nda oynadıklarını belirterek  "Bu hazırlık maçı değil. 4 yılda bir oluyor ve normal olarak soyunma odasında pişmanlık vardı" diye konuştu.

Bilindiği üzere grup maçları devam ederken Belçika'da 'yaş' problemi patlak vermiş ve takımda Courtois, Vertonghen, Kevin De Bruyne, Lukaku, Batshuayi, Eden Hazard gibi futbolcuların arasında sorun olduğu dillendirilmişti.

Dünya Kupası'na veda etti

Katar 2022'ye Michy Batshuayi'nin attığı golle 1-0'lık Kanada galibiyetiyle başlayan Belçika ikinci maçında Fas'a 2-0 kaybetti. Son maçında Hırvatistan ile 0-0 berabere kaldı. 4 puan toplayan Belçika, 7 puanlı Fas ve 5 puanlı Hırvatistan'ın gerisinde kaldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    batusahi,,ismin bile kalecilere yeter
    Cevapla
  • Ayazagalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kazansaydı beyazdınız kaybettiniz zencisiniz. Siz kraldan daha kralcısınız.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki kendisi süper golcü beşiktaş ta ikrn boş kaleye gol atamazdı
    Cevapla
  • Kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    Adı üstünde,bjk ta iken.demekki oynatmasını bilmiyormusunuz.bak şimdi nasılda takır takır oynuyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana öyle geliyo
    Cevapla
  • altan 1 yıl önce Şikayet Et
    Lukaku'nun sol ayağı olamaz
    Cevapla
  • E.P.M. 1 yıl önce Şikayet Et
    Gözlük takıp maçı bir daha izle, sonra elini vicdanına koy sonra konuş, bırak Batsuai yi sen kendin olsan lukakunun kaçırdığı gollerin hangisini kaçırırdın?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle