Mesut Özil posteri Almanları çıldırttı! Tribünü birbirine kattılar

2022 Dünya Kupası E Grubu son maçında Almanya, Kosta Rika'yı 4-2 yenmesine rağmen gruptan çıkamadı ve turnuvaya veda etti. Karşılaşma sonunda oldukça sinirli olan Alman taraftarlar, tribünde Mesut Özil posteri açan insanlara saldırdı.

GİRİŞ 02.12.2022 12:25 GÜNCELLEME 02.12.2022 17:05
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Almanya, 2022 Dünya Kupası E Grubu son maçında Kosta Rika'yı 4-2 mağlup etti. Panzerler, Japonya'nın İspanya'yı yenmesi sonrası grupta 3. sırada kalarak turnuvaya veda etti. Büyük yıkım yaşayan Alman taraftarlar, tribünde gerginlik çıkardı.

Karşılaşma sonrası sinirden adeta çıldıran Alman taraftarlar ise tribünde gerginlik çıkardı. Mesut Özil posteri açan insanlara saldıran Almanlar, posteri yırtmaya çalıştı.

Olaylar çok büyümeden sona erdi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • Mardinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Beter olsunlar destekledikleri LGBT nin yanına gitsinler
    Cevapla
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    futbol bahane, siyaset te bahane, İnanç esas mesele.
    Cevapla
  • Mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar futbolu bırakıp saçma sapan işlerle ugraşırlarsa olacgı budur.Mesut Özil posteride güzel kapak olmuş.
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Simdide gündogana sucu verirler o türk ondan kaybettik kendilerinde hic suc olmaz cadi avina baslarlar oynatmayin o zaman deyistireydin oyuncu dolu gerek Özil gerek gündogan almanya icin cok goller atti almandan daha iyi oynadi nankör bunlar
    Cevapla
  • İklimDeğişikliği 1 yıl önce Şikayet Et
    Katarlı kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum Türk ve Müslüman kardeşine sahip çıktıkları için ve burdan sesleniyorum yurtdışında çalışmak isteyen vatandaşlarımıza islam ve yabancı düşmanı Almanların sunduğu şans kartı yerine Türk ve islam dostu Katarda çalışmalarını tavsiye ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle