Belçika'da takım içinde soğuk rüzgarlar esiyor

Dünya Kupası'nda F Grubu ikinci maçında Fas'a 2-0 mağlup olan Belçika'da takım içinde soğuk rüzgarlar esiyor.

Belçika'da takım içinde soğuk rüzgarlar esiyor
Belçika'da takım içinde soğuk rüzgarlar esiyor
GİRİŞ 29.11.2022 12:03 GÜNCELLEME 29.11.2022 12:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2022 Dünya Kupası F Grubu'nda yer alan Belçika'da sular durulmuyor. İlk maçta alınan Kanada galibiyetinin ardından Fas karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan Avrupa temsilcisinde oyuncular arasındaki sorunlar giderek büyüyor.

Manchester City'nin yıldız futbolcusu, Kevin De Bruyne'nin Kanada galibiyeti sonrası Belçika'nın Dünya Kupası'nı kazanma şansı hakkında yaptığı açıklama dikkat çekti.  31 yaşındaki yıldız, takımın yaşlandığını vurgulayarak; "2018'de şansımız vardı, ancak başaramadık. Bazı oyuncular yok, yeni arkadaşlar geldi, fakat 2018'deki gibi değiliz. İyi bir takımımız var, ancak Dünya Kupası'nı kazanmak için çok yaşlıyız" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklama takımdaki deneyimli oyuncuların tepkisini çekti.

Vertonghen'den cevap geldi

Fas karşısında alınan mağlubiyetin ardından açıklama yapan Vertonghen, Kevin De Bruyne'ye göndermede bulundu. 35 yaşındaki oyuncu yaptığı açıklamada; "Hücumda neredeyse hiç pozisyon oluşturamıyoruz. Şu an aklımdan çok şey geçiyor ama bunların kamera önünde söylenmemesi en iyisi. Ön alanda pek bir şey yapamıyoruz, daha doğrusu hiçbir şey. Kaliteli oyuncularımız var, ancak belki de hücum oyuncularımız yaşlı olduğu için kötü hücum ediyoruz" diye konuştu.

Takımda arkadaşlık ortamı yok

Belçika Milli Takımı'nda son yaşanan açıklamaların ardından Kevin De Bruyne ile Jan Vertonghen'in arasının açık olduğu ileri sürüldü fakat Avrupa ekibinde sorun bununla da sınırlı değil.

Kaleci Thibaut Courtois ile Kevin De Bruyne uzun yıllardır birbiriyle konuşmuyor. Dünya Kupası öncesi sakatlanan Romelu Lukaku'nun yerine ilk iki maçta Fenerbahçe'nin golcü ismi Michy Batshauyi forma giymişti. Takımda birbiriyle konuşmayan oyunculardan diğerleri de Batshuayi ile Lukaku olduğu öğrenildi. Ayrıca Eden Hazard ile Leandro Trossard'ın da kişisel sorunları olduğu konuşulan haberler arasında.

KAYNAK: FANATİK
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    De bruyne be verhongen cok iyi oyuncular
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha beter olsun!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Brezilya dizisi gibi maşallah....
    Cevapla