Meksikalı boksörden Messi'ye şok tehdit!

2022 Dünya Kupası grup maçında Meksika'yı 2-0 mağlup eden Arjantin'de Lionel Messi'nin soyunma odasındaki görüntüleri tepki çekti. Bu görüntülere en sert tepki ise Meksikalı profesyonel boksör Canelo Alvarez'den geldi.

GİRİŞ 28.11.2022 12:56 GÜNCELLEME 28.11.2022 12:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Arjantin, 2022 Dünya Kupası C Grubu'na sürpriz bir skorla başladı. Tangocular mutlak favori olarak çıktığı ve turnuvanın en güçsüz takımı olarak gösterilen Suudi Arbistan karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen mücadeleyi 2-1 mağlup kapattı.

Arjantin için gruptaki ikinci maç olan Meksika karşılaşması kritik bir önem kazandı. İlk yarısı 0-0 biten mücadelenin ikinci yarısında Lionel Messi ve Enzo Fernandez'in golleriyle Arjantin sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Arjantin, 2022 Dünya Kupası F Grubu son maçında Polonya ile karşılaşacak.

Messi'nin görüntüleri tepki çekti!

Karşılaşmanın ardından Arjantin soyunma odasında coşku hakimdi. Takım arkadaşlarıyla birlikte şarkılar söyleyen Messi'nin yerde duran Meksika formasına bastığı ve ayağıyla ittiği görüntüler de amatör bir kamerayla kaydedilmişti.

Arjantinli yıldız oyuncu bu görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından tepkilerin odak noktası oldu.

Meksikalı boksörden Messi'ye tehdit!

Messi'ye tepki gösterenlerden biri de Meksikalı profesyonel boksör Canelo Alvarez'di. Alvarez kendisine ait resmi sosyal medya hesabı üzerinden, "Messi'yi formamız ve bayrağımızla yeri temizlerken gördüm. Onu bulmamam için Tanrı'ya dua etmeli. Benim tıpkı Arjantin'e saygı duyduğum gibi o da Meksika'ya saygı duymalı! Ülkenin tamamından bahsetmiyorum. Sadece Messi'nin yaptığı saçmalıklardan bahsediyorum" ifadelerini kullandı.

Meksikalı boksör daha önce BT Sport'a verdiği bir röportajda Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo hakkında yorum yapmış ve Arjantinli yıldızdan övgüyle bahsetmişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • BalkanTürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo adam adam bunun yanında
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    tek olan yalnız Allah subhanehu ve tealadir, saçma sapan sözleri bırakın artık
    Cevapla
  • Mehmetcik 1 yıl önce Şikayet Et
    Ataturk Ben sporcunun cevik zeki be ahlaklisini severim demis
    Cevapla
  • TR TEKTİR 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir yahudiden başka ne beklersin ki.Dünyanın en iyi topçusu ol ulsun ama adam olamamışsın.Ronaldodan adamlık öğren.
    Cevapla
  • 46lı 1 yıl önce Şikayet Et
    Messinin bu denli bir kariyerin zirvesinde olmasına rağmen bu denli terbiyesiz ve alçaklık görüntüsü hiç de yabancı olmayacağımız bir durum zannedersem. Kalitesiz insan yendiysen adabında kutlamanı yap.!ülkeleri şerefi olan bayrağına neden el uzatıyorsun?!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle