Al Nassr'dan Ronaldo için dev teklif!

Portekiz'le Dünya Kupası'nda şampiyonluk için mücadele eden Cristiano Ronaldo'ya Manchester United'la yollarını ayırmasının ardından Arabistan'dan dev bir teklif yapıldı.

Al Nassr'dan Ronaldo için dev teklif!
Al Nassr'dan Ronaldo için dev teklif!
GİRİŞ 27.11.2022 13:31 GÜNCELLEME 27.11.2022 13:38
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

2022 Dünya Kupası devam ederken futbol dünyasında büyük yankı uyandıran bir gelişme yaşandı. Organizasyondan önce Piers Morgan'a oldukça ses getiren bir röportaj veren Cristiano Ronaldo'nun Manchester United ile yolları sözleşmesinin feshedilmesi ile ayrıldı.

Dünya Kupası devam ederken Manchester United'la sözleşmesini fesheden Cristiano Ronaldo'ya Arabistan'dan yeni bir teklif yapıldı.



3 yıl için servet

CBS Sports'un haberine göre, Suudi Arabistan kulübü Al-Nassr, Cristiano Ronaldo'ya 3 yıl için 225 Milyon Dolarlık sözleşme teklifinde bulundu.

Suudi Arabistan'ın en başarılı kulüpleri arasında gösterilen ve en son Şampiyonluk zaferini 2019'da yaşayan Al-Nassr, 9 kez ülkenin en iyisi olarak kupayı kaldırdı.

Dünya Kupası'ndan önce adı Avrupa'dan çeşitli takımlarla da anılan Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e dönmek istediği konuşuluyor. Yıldız futbolcunun Dünya Kupası'ndan sonra kararını vermesi bekleniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo zaten müslüman olmuş
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    kabul et kardeş 100 milyonunu Filistin'e versin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Komiklik yapma
    Cevapla
  • Müslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    Kabul etsin, Allah’ın izniyle Müslüman olur belki. Tüm servetini Müslümanlara yardım ederek harcar. Kalpleri halden hale çeviren Allah’tır…
    Cevapla
  • ALi Yiğit Sezgin 1 yıl önce Şikayet Et
    İngilizler ve yerli AJANLARI OSMANLİYİ boşuna Hedef Tahtası yapmadı. Sonradan görme KATİL bir Uşak, bir BEDEVİ'den başka bir şey beklenemez. Allah indinde, Bu gibiler sabahtan Akşama Oruç tutsa, Namaz kılsa da 5 Paralık değeri yoktur. Bir RUS LİDERİ PUTİN Fakir Ülkeleri Düşünmekte, LGBT denen ÇUKURA gömülü Mahlukata karşı TAVRI ile NADİR İNSANLARDANDIR. ABD ( ve Onu Dölliyen İngiliz); Ukrayna, AB, RUS ve ÇİN'I, Şımarık RUMLAR'İ HEGEMONYASI altına almak için de RUSYAYI zorla ! SAVAŞA Sürükledi. RTE bile geride kaldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle