Golcüler sahne aldı! Fenerbahçe dev kulüpleri geride bıraktı

2022 FIFA Dünya Kupası'nda Fenerbahçe forması giyen futbolcular dört, Barcelona, PSG ve Milanlı oyuncular da üçer gol attı.

Golcüler sahne aldı! Fenerbahçe dev kulüpleri geride bıraktı
Golcüler sahne aldı! Fenerbahçe dev kulüpleri geride bıraktı
GİRİŞ 25.11.2022 22:35 GÜNCELLEME 25.11.2022 22:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

    
Haber 7 - Spor Servisi

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası tüm heyecanıyla devam ediyor. 

Turnuvada birçok sürpriz yaşanırken atılan gollerde birbirinden farklı istatistiği beraberinde getiriyor. 

Bu doğrultuda Dünya Kupası'nda oyuncuların kulüplerine göre gol sayıları baz alındığında Fenerbahçe 4 golle zirvede yer alıyor. 



Bu gollerden üçünü Ekvadorlu Enner Valencia, Katar (2) ve Hollanda ağlarına gönderdi. Valencia, Katar'ı 2-0 yendikleri Dünya Kupası'nın açılış maçında 2 golü kendisi atmıştı. Ekvadorlu golcü Hollanda ile 1-1 berabere kaldıkları maçta ülkesine beraberliği getiren golü de atma başarısı gösterdi. Diğer golü ise Belçika'nın forveti Michy Batshuayi, Kanada'yı 1-0 mağlup ettikleri maçta kaydetti. 



Fenerbahçe'yi üçer golle Barcelona, PSG ve Milan takip ediyor. 

İspanya'nın 3 golü Barçalı futbolculardan

İspanya'nın Kosta Rika'yı 7-0 mağlup ettiği maçta 3 gol Barcelona forması giyen futbolculardan geldi. Bu karşılaşmada Ferran Tores 2, Gavi de 1 gol kaydetti. 



Paris Saint-Germainli futbolcuların 3 gol var

Barcelona'nın ardından Fransız ekibi PSG forması giyen oyuncuların da 3 golü bulunuyor. 

Bu gollerden ikisi Fransız yıldız Mbappe'den ve İspanyol futbolcu Carlos Soler'den geldi.  Mbappe'nin gol attığı maçta Fransa, Avustralya'yı 4-1 mağlup etmişti.



PSGli oyuncuların kaydettiği diğer golü  Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi, sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan'a 2-1 mağlup oldukları maçta penaltıdan attı. 



Milanlı yıldızlarda listede

Barcelona ve PSG'nin yanı sıra Milan'da oynayan futbolcular da 2022 Dünya Kupası'nda 3 gol atma başarısı gösterdi. 

Bu gollerin ikisini Fransız golcü Oliver Giroud, Avustralya'yı 4-1 yendikleri maçta kaydetti. Diğer gol de Portekiz'in Gana'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada Rafael Leao'dan geldi. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Paçası kısa 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle saçma sapan kıyas yok yaaa Yarı Final ve Finale çıksınlar o zaman anlamı olur
    Cevapla
  • Aziz.BRZn. 1 yıl önce Şikayet Et
    Attıkları goller tabikide anlamlı aga kıyasta yapılması önemli bir yanda mbappe Messi soler diğer yanda bats ve valencia ha tabikide bu demek değilki bats ve valencia daha iyi sadece değerlerine değer katıyorlar bu saatten sonra ne olacaksa tabi
    Cevapla