Suudi futbolcunun Messi'ye ne söylediği ortaya çıktı

Suudi Arabistanlı forması giyen Ali Al-Bulayhi, Arjantin'i 2-1 mağlup ettikleri maçta gündem olan görüntü ile ilgili konuştu ve Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi'ye ne söylediğini açıkladı.

Suudi futbolcunun Messi'ye ne söylediği ortaya çıktı
Suudi futbolcunun Messi'ye ne söylediği ortaya çıktı
GİRİŞ 24.11.2022 22:23 GÜNCELLEME 24.11.2022 22:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan'ın Katar 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin'i 2-1 yenerek büyük bir sürpriz imza attığı maçta yaşanan bir diyalog dikkati çekmişti.

Sosyal medyada gündem olan görüntüler merak uyandırmıştı.

Suudi Arabistanlı futbolcu Ali Al-Bulayhi'nin, karşılaşmada sinirli şekilde Lionel Messi'ye bir şeyler söylediği görülmüştü.

Al-Bulayhi, Arjantinli yıldıza maçta ne söylediğini açıkladı. 33 yaşındaki stoper, "Ona 'Kazanamayacaksın, bugün bizi yenemeyeceksin!' dedim" şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah izin vermemis Arjantinin kazanmasina. Suudileri tebrik ederim ama Arjantinin kac tane topu sansa kader girmemis kaleye.
    Cevapla
  • Ağzına sağlık 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek şudur, messi kendisi bir hiç ama Ronaldo kendine bir takım.
    Cevapla
  • ronaldo 1 yıl önce Şikayet Et
    eyvallah başkan saol öyleyim tabi
    Cevapla
  • Messi 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru konuş
    Cevapla