TRT spikerinin gafı Beşiktaşlıları çıldırttı! "Bir gol daha..."

Dünya Kupası E Grubu’nda İspanya'nın Kosta Rika'yı 7-0 ile geçtiği karşılaşmada maçı anlatan TRT spikeri Cüneyt Ersan, siyah-beyazlı taraftarların tepkisini toplayan büyük bir gafa imza attı.

TRT spikerinin gafı Beşiktaşlıları çıldırttı! "Bir gol daha..."
TRT spikerinin gafı Beşiktaşlıları çıldırttı! "Bir gol daha..."
GİRİŞ 24.11.2022 12:56 GÜNCELLEME 24.11.2022 16:40
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda İspanya E Grubu’nda Kosta Rika'yı 7-0 gibi net bir skorla geçti. Karşılaşmayı TRT ekranlarından anlatan spiker Cüneyt Ersan, büyük bir gafa imza atarak Beşiktaşlı taraftarların tepkisini topladı.

2022 Dünya Kupası'nda İspanya, Kosta Rika karşısında turnuvanın en farklı galibiyetini aldı. TRT spikerinin karşılaşmanın son anlarında söyledikleri ise Beşiktaşlıları kızdırdı.

Karşılaşmanın son dakikalarına İspanya'nın 7-0 üstünlüğü ile girilirken maçın sonuna 8 dakika uzatma verildi. Tam o sırada maçı anlatan spiker Cüneyt Ersan, Beşiktaş'ın 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool karşısında aldığı 8-0'lık yenilgiye gönderme yaparak "Belki şimdi aklınıza geliyordur. Bir gol daha olur mu acaba diye?" dedi. Ersan'ın bu açıklamaları sosyal medyadaki siyah-beyazlı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Rakip taraftarlar dalga geçti!

Siyah-Beyazlı taraftarların yaptığı paylaşımlara ezeli rakip taraftarlarından cevap geldi. Ezeli rakip taraftarları, Beşiktaş'ın 2008'de Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 8-0 mağlup olduğu maçla ilgili paylaşımlar yaptı.

"TABİ ŞİMDİ AKLINIZA GELİYORDUR..."

Cüneyt Ersan, İspanya'nın 7. golü bulduktan sonra, hafif gülerek "Tabii şimdi aklınıza belki geliyordur, 1 gol daha olur mu?" şeklinde ifade kullanması Beşiktaşlı taraftarları adeta çileden çıkarttı. Liverpool maçına gönderme yaptığı iddia edilen spiker için sosyal medyada ''Özür dile'' kampanyası başlatıldı.

İşte o yorumlar:

Beşiktaş Çarşı grubu '8-0 göndermesine' ilişkin açıklama yaptı. Beşiktaşlı taraftarlar tepkisini şöyle dile getirdi:

İşte TRT spikerinin o gafı:

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 68
  • Angaralı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim yenilmeseydiniz sizde astronomik rakamla
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma bir itham ne alaka Adam gayet güzel spikerlik yapıyor
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav ne alakası var adam Beşiktaş demiş mi yarası olan gocunur GS de FB yi 7-0 FB de GS yi 6-0 yenmişti ama bizim aklımıza hiç biri gelmedi niye bjk kilerin aklına bu geldi? Altı üstü maç spor bu ya bir gün yenilirsin birgün yenersin saçma sapan mevzular
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam niye özür dilesinki . Beşiktaş'a iftira mı attı? Hakaret mi etti? Liverpool maçını kasdettiyse bile bence bir sorun yok
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Liverpool bu ülkenin takımı mı denyo
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    gezici çarşı hayırdır ortalığı yine karıştırmaya çalışıyorsunuz.bende bjk liyim ama hiç alınmadım bir alakası yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle