Kemikleri kırılıp, iç kanama geçirmiş! Özel uçakla Almanya'ya götürüldü

Arjantin maçında oyuna devam edemeyen Suudi Arabistan takımının defans oyuncusu Yasir Al Shahrani'nin burnu, üç dişi, çenesi ve yüz kemiklerinde kırıkların olduğu tespit edildi.

Kemikleri kırılıp, iç kanama geçirmiş! Özel uçakla Almanya'ya götürüldü
Kemikleri kırılıp, iç kanama geçirmiş! Özel uçakla Almanya'ya götürüldü
GİRİŞ 24.11.2022 10:23 GÜNCELLEME 24.11.2022 18:38
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

C Grubu'nun ilk maçında Arjantin ile Suudi Arabistan karşı karşıya gelmiş, turnuvanın favorileri arasında gösterilen Tangocular, 1-0 öne geçtiği müsabakadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

Bu skorun ardından Arjantin Milli Takımı, yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Karşılaşmada yaşanan bir pozisyonda ise Suudi Arabistan'ın futbolcusu Yasir Al Shahrani yerde kalmıştı. Suudi Arabistan takımının defans oyuncusu Yasir Al Shahrani'nin burnu, üç dişi, çenesi ve yüz kemiklerinde kırıkların olduğu tespit edildi.

Özel uçakla Almanya'ya gönderildi!

Hastanede tedavisi gerçekleştirilen futbolcunun pozisyonun ardından saha içinde iç kanama geçirdiği ortaya çıktı.

Suudi Arabistan krallığının özel uçak yollayarak ameliyat olması için oyuncuyu Almanya'ya gönderdi.

"Benim için dua edin"

Arjantin maçında kaleci  Mohammed Al Owais ile çarpışan, dişlerin de çenesinde kırık meydana gelen ve iç kanaması yaşayan Yasir Al Shahrani açıklamada bulundu.

Shahrani açıklamasında "İyi olduğumu teyit ederek herkesi rahatlatmak istiyorum. Benim için dua edin. Zafer için Suudi halkını tebrik ederim, hepiniz bunu hak ettiniz. Hepinize teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun
    Cevapla
  • Mahmut Akar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sakarlık değil, resmen defansı sabote etmek..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi kalecisi
    Cevapla
  • Yüzdeelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Street Fighter'da Sagat'ın diz tigerı çekmesi...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kaleciler topa çıkarken dizlerini çekmesi kasti suç sayılması lazım. "var " bakılıp dizini çektiyse kırmızı kart verilmesi lazım
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    ceza sahası içinde kalecilerin dokunulmazlığı var. sizin söylediğinizin tam tersi
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc acil şifalar versin inşallah iyi olur ... bir maç uğruna böyle adama dalınmaz. Ne oldu şimdi dünya kupasını alsalar bu adam eski sağlığına kavuşacak mi ??? 50 tane kupa alsan ne olur insan sağlığına değermi???? O anda ölse ne olacak zaten korkunç bir darbe almış röntgeni de çene den yukarı ikiye ayrılmış adam ... yazıktır... bu futbolu hiç sevmedim fanatiği asla olmadım hiçbir zamanda sevmeyeceğim...kendi adıma çok geçmiş olsun Suudi krallığında tebrik ederim duyarlılığı için....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle