Dünya Kupası'nda rekor kırıldı!

Katar'ın ev sahipliğini yaptığı 2022 FIFA Dünya Kupası’nın B Grubu'nda yer alan İngiltere ile İran takımları Uluslararası Halife Stadı’nda karşılaştı.

Dünya Kupası'nda rekor kırıldı!
Dünya Kupası'nda rekor kırıldı!
GİRİŞ 21.11.2022 17:23 GÜNCELLEME 21.11.2022 17:25

FIFA Dünya Kupası B Grubu'nda İngiltere ile İran Uluslararası Halife Stadı’nda karşı karşıya geliyor.

İngiltere, İran karşısında oyunu adeta domine etti ve ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. İngiltere'nin gollerini 35. dakikada Jude Bellingham, 43. dakikada Bukayo Saka ve 45. dakikada Raheem Sterling kaydetti.

Kaleci Beiranvand, oyuna devam edemedi

İran'da kaleci Alireza Beiranvand, karşılaşmanın 7. dakikasında takım arkadaşı Majid Hosseini ile kötü çarpıştı. Uzun bir süre yerde kalan ve tedavisi yapıldıktan sonra maça devam eden İranlı kaleci, 19. dakikada yeniden kendini yere bıraktı ve maça devam edemeyeceğini kenar yönetimine iletti. 30 yaşındaki kalecinin yerine oyuna Seyed Hosseini dahil oldu.

Dünya Kupası rekoru

İran kalecisi Alireza Beiranvand'ın sakatlanması sonrası oyun uzun bir süre durunca hakem ilk yarının sonuna da tam 14 dakika uzatma ekledi.

Bu aynı zamanda Dünya Kupası'nda bir rekor olarak da tarihe geçti. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.