Enner Valencia: İnkar edemeyeceğim!

Dünya Kupası'nın açılış maçında Katar'a 2 gol atarak takımı Ekvador'u sırtlayan Enner Valencia, maçın ardından attığı golün tarihi bir gol olduğunu söyledi.

Enner Valencia: İnkar edemeyeceğim!
Enner Valencia: İnkar edemeyeceğim!
GİRİŞ 20.11.2022 22:55 GÜNCELLEME 20.11.2022 22:55

2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılış maçında Katar'a 2 gol atan Enner Valencia, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Enner Valencia, "Bizi desteklemek için Katar'a gelen tüm Ekvadorlulara teşekkür ediyorum. Bize inandılar ve buraya kadar geldiler. Bu milli takımı oluşturan hepimiz adına hepsine, burada bulunan ailelerimize müteşekkiriz." dedi.

33 yaşındaki yıldız, "Takımımıza inanıyoruz. Bugün gruptan çıkma adına ilk adımı attık. Bundan sonra neler olacağını göreceğiz." ifadelerini kullandı.

"TARİHİ BİR GOLDÜ İNKAR EDEMEM"

2 golüyle ilgili konuşan Valencia, "Bu gol tarihi bir gol ve çok sevindim, inkar edemeyeceğim. Beni en mutlu eden şey ülkemin ve takımın yüzünü güldürmek. Her antrenmandan zevk alıyoruz. Her maçtan keyif alıyoruz. Bu harika bir takım. Başarıları hak ediyoruz ve daha fazlasının olacağını da biliyoruz." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.