Dünya Kupası öncesi Karim Benzema şoku!

Fransa Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Karim Benzema, sakatlığı nedeniyle 2022 FIFA Dünya Kupası'nda forma giyemeyecek.

Dünya Kupası öncesi Karim Benzema şoku!
Dünya Kupası öncesi Karim Benzema şoku!
GİRİŞ 20.11.2022 03:13 GÜNCELLEME 20.11.2022 09:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fransa Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 34 yaşındaki futbolcunun antrenmanda kalçasından sakatlandığı ve Dünya Kupası'nda milli takımdaki yerini alamayacağı kaydedildi.

Dünya Kupası'nın son şampiyonu Fransa'da, N'Golo Kante, Paul Pogba, Presnel Kimpembe ve Christopher Nkunku da sakatlıkları nedeniyle Katar'a getirilmemişti.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • SENOL.fransa 1 yıl önce Şikayet Et
    biraz sans veriyordum fransaya ama simdi.hic sans vermiyorum
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    ne ya kalcasi kopmadiya hemen oynamayacak felan olmaz
    Cevapla
  • Gxyd 1 yıl önce Şikayet Et
    O kadar zevksiz bir dünya kupası bizi bekliyor
    Cevapla
  • Çerkez 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye zevksiz? Sen futbolcumusun, hiç futbol oynadın mı, aktif bir sporcumusun? Zevkli olup olmadığına sen karar vereceksin. Bir sporcu için bu dünya kupasını izlemek neden zevksiz olsun? Başkaların fikirleri ile yaşama, koyun sürüleri gibi olmayalım. Kafanda ki zekayı, akılı kullanarak kendi irademizi kullanarak, bağımsız düşünelim ve yaşayalım. Ben sporcu olarak zevkli, güzel, pırıl pırıl bir dünya kupası olacağını tahmin ediyorum. Maçları izleyeceğiz, ne güzel.
    Cevapla
  • ahmedhassan 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman bir fütbolcu izlemek istrdim
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Suudi katar senegal maçlarını izle sen de
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle