Uruguay ve Arjantin, Dünya Kupası'na 2 ton et götürdü!

Arjantin ve Uruguay milli takımları, Dünya Kupası için Katar'a yaklaşık 2 ton et götürdü. Her ülke, 900 kilo Asado (Dana kaburga) hazırladı. Arjantin ve Uruguay, dünyanın en fazla et tüketen toplumları arasında yer alıyor.

Uruguay ve Arjantin, Dünya Kupası'na 2 ton et götürdü!
Uruguay ve Arjantin, Dünya Kupası'na 2 ton et götürdü!
GİRİŞ 18.11.2022 23:18 GÜNCELLEME 18.11.2022 23:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası öncesinde hazırlıklar sürerken Güney Amerika ekipleri Arjantin ve Uruguay ilginç bir haberle gündeme geldi.

2022 Dünya Kupası'nın favori ekiplerinden Arjantin ve Uruguay Katar'a 2 tona yakın et götürdü.

ESPN'in haberine göre, Arjantin ve Uruguay milli takımları, Katar'daki turnuvada oyuncular ve personeller için evlerinde gibi hissetmesi için Dünya Kupası'nda yanlarına 900'ar kilo et götürdüler.

Arjantin ve Uruguay, dünyanın en fazla et tüketen toplumları arasında yer alırken, her iki ülkede de en çok en popüler yemeklerden biri olan Asado (Dana Kaburga) tüketiliyor.

Uruguay milli takımının Dünya Kupası kadrosunda Spor Toto Süper Lig'den de tanıdığımız Fernando Muslera, Lucas Torreira ve Maxi Gomez yer alıyor.

 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Şemseddin Sami 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar dünya kupasu maçlarına değil mangal partisine gitmişler...
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    katarda daha doğrusu Arap yarım adasında herşey dışardan getiriliyor, birşey yok doğru dürüst petrolden paradan başka, etin en kalitelisi ise Güney Amerikada yetişiyor, biz bile yakın zamanda Angus almıştık oradan
    Cevapla
  • Muharrem 1 yıl önce Şikayet Et
    Katarda et mi yok
    Cevapla