Brezilya'da Guardiola gerçeği ortaya çıktı! İstediği rakam dudak uçuklattı

Brezilya Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Francisco Novelletto Neto, Pep Guardiola ile ilgili açıklamalarda bulundu. Neto, Guardiola'nın kendilerinden 24 Milyon Euro maaş istediğini öne sürdü.

Brezilya'da Guardiola gerçeği ortaya çıktı! İstediği rakam dudak uçuklattı
Brezilya'da Guardiola gerçeği ortaya çıktı! İstediği rakam dudak uçuklattı
GİRİŞ 18.11.2022 19:08 GÜNCELLEME 18.11.2022 19:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Brezilya Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Francisco Novelletto Neto, Pep Guardiola ile ilgili açıklamalarda bulundu

Brezilya Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Neto birkaç yıl önce İspanyol teknik direktör Pep Guardiola'ya teklif götürdüklerini açıkladı. Neto, Guardiola'nın Brezilya Milli Takımı'nın başına geçmek için 24 milyon euro yıllık maaş istediğini söyledi.

Brezilyalı futbol adamı açıklamasında, "Yaklaşık 3 yıl önce Guardiola ile iletişime geçtik, menajeriyle konuştuk. Guardiola'nın Brezilya Milli Takımı'na teknik direktörlük yapmayı kabul edeceğini söyledi. Ancak maaşı yıllık 24 milyon euro dedi" ifadelerini kullandı.

''Bir meslektaşım kalp krizi geçiriyordu"

Neto, ayrıca açıklamasında, "Bunu öğrenen bir meslektaşım kalp krizi geçiriyordu. Biz 2 milyon euro önerdik. Ancak o bonuslar hariç 24 milyon euro istedi. Ülkesini terk edeceği ve Brezilya'ya geleceği için bu parayı hak ettiğini düşündü" dedi.

Brezilya'nın başında tecrübeli teknik adam Tite bulunuyor. Son dönemlerde basında çıkan haberlere göre Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus'un da adı Brezilya Milli Takımı ile anılıyor.

Dünya Kupası'ndan çıkacak sonuca göre Brezilya'da teknik direktör değişikliği muhtemel görünüyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeyi isteseydin
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizlemi karıştırdın
    Cevapla
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    E verin.
    Cevapla