Benzema, Dünya Kupası'nda oynayacağına inanıyor

Dünya Kupası'nda oynayıp oynayamayacağı merak edilen Real Madrid'in yıldız golcüsü Karim Benzema, yaptığı açıklama ile Fransız taraftarların yüreğine su serpti.

Benzema, Dünya Kupası'nda oynayacağına inanıyor
Benzema, Dünya Kupası'nda oynayacağına inanıyor
GİRİŞ 12.11.2022 14:11 GÜNCELLEME 12.11.2022 14:11

Real Madrid'in yıldız golcüsü Karim Benzema, yaşadığı sakatlığın Dünya Kupası'nda oynamasına engel olmayacağını açıkladı.

Fransız yıldız, dün ülkesi Fransa'da tarihi bir gece yaşadı. Alt yapısından yetiştiği Lyon'dan 2009'da Real Madrid'e gitmek üzere ayrılan Benzema, Lyon taraftarlarına Ballon d'Or'unu sundu. Fransız ekibinin taraftarı ile ödülünü kutlayan yıldız golcü, binlerce Lyon taraftarının desteği ile karşılaştı.

Yürekleri ferahlattı

Diğer yandan bu sezon Real Madrid ile düzenli olarak oynamasını engelleyen kas rahatsızlıklarından muzdarip olan Benzema, sakatlığının Dünya Kupası'nda oynamasını engelleyecek derecede ciddi olmadığını, 22 Kasım tarihine kadar fiziksel ve zihinsel olarak turnuvaya hazır olacağını kaydetti.

Lyon stadyumunda düzenlenen etkinliğin ardından Prime Video mikrofonlarına konuşan deneyimli forvet, "Biraz rahatsızlık duydum, ciddi bir şey değil. 22 Kasım'a kadar hala zaman var. Fiziksel ve zihinsel olarak iyi durumda olacağım" dedi

 

KAYNAK: HABER7
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.