Telegol'de 1 dakikalık ilginç protesto / VİDEO

Aslında futbol analizlerinin amaç olup spor ve futbol dışı birçok garip olaylara sahne olan ve yine her defasında gündeme oturan futbol programı Telegol, izleyenlere yine ilginç anlar yaşattı.

GİRİŞ 26.11.2012 11:16 GÜNCELLEME 26.11.2012 11:26

Geçtiğimiz hafta Erman Toroğlu'nun, havalimanında Manchester United futbolcularına olaylı bir şekilde karşılama hazırlayan Galatasaray taraftarlarına çok sert çıkan ve "hayvan" demesiyle başlayan tartışma daha da büyüdü.

Tüm spor dünyasından gelen tepkilerin yanı sıra özellikle Beyaz TV spor yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözleri Serhat Ulueren'i çok kızdırdı. Toroğlu'nun "hayvan" çıkışına karşın Rasim Ozan Kütahyalı "Onu diyen hayvanoğlu hayvandır" diyerek tepki göstermişti.

Programın bazı siyasi isimler aracılığıyla RTÜK'e şikayet edildiğini iddia eden Ulueren, Toroğlu'nun üslubunun yanlış olduğunu kabul etmekle beraber kendilerini şikayet edenleri de yerden yere vurdu.

TELEGOL'DE 1 DAKİKALIK PROTESTO

Futbolda kötü gidişin sorumlularının kendileri olmadığını ifade eden Ulueren, önce ekrana 20 dakikalık "Son 24 ayda futbolda olanlar" videosu getirdi. Sonrasında ise programın daimi yorumcularıyla birlikte kameranın önüne dizilerek 1 dakikalık "susma eylemi" gerçekleştirdiler.

Eylem sonrasında Serhat Ulueren şunları söyledi;

Yüreğimiz sızladı ama bu bandı vermek zorunda kaldık. Türk futbolunun ne hale getirildiğini görmeniz için bunları ekrana getirdik. Bu programın maksatlı ve kötü bir program olduğunu ileri sürüyorlar. Türk futbolundaki savaşı öne çıkardığımız öne sürülüyor. Peki soruyorum, bütün bunların sorumlusu biz miyiz. Bütün bu olaylara biz mi imza attık.

Siz siz olun bu programı kötüleyip, sorumlu tutmayın. Siz siz olun bu programı şikayet etmeyin. Bu görüntülerin sahibi kimdir sizler biliyorsunuz. Şimdi susma hakkını kullanıyoruz, 1 dakikalığına susuyoruz. Bizi karalamaya ve bize iftira atmaya devam edilirse, bu bandı sürekli oynatacağız, gerçekleri sizlere göstereceğiz.

Tekrar ediyorum, Erman Toroğlu Galatasaray taraftarını hedef almamıştır. Ben şahsım ve program adına yine de özür diliyorum. Ancak bizim dikkat etmek istediğimiz olay Galatasaray taraftarı değil, Manchester'i gözü dönmüş gibi karşılayanlardı.