Sergen: Penaltı yüzde yüz tekrar edilmeli!

Galatasaraylı Felipe Melo'nun Sanica Boru Elazığspor maçında kurtardığı penaltının ardından Brezilyalı ismin çizgiyi erken terk ettiği iddia edildi.

GİRİŞ 25.11.2012 08:59 GÜNCELLEME 25.11.2012 09:19
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sanica Boru Elazığspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmaya son dakikalarda hakem Özgür Yankaya'nın çaldığı penaltı sonrasında yaşananlar damga vurdu.

Sarı-kırmızılı kaleci Fernando Muslera'nın, Serdar Gürler'e ceza sahası içinde yaptığı müdahale sonra oyundan atılmasının ardından Felipe Melo kaleye geçti ve Sanica Boru Elazığspor'un kullandığı penaltıda gole izin vermedi.

Göksü Türkdoğan'ın karşılaşmanın 90+2. dakikasında vuruşu sırasında Felipe Melo'nun çizgiyi erken terk ettiği iddiaları maçın ardından en konuşulan konulardan biri oldu.

Futbol kamuoyunun bir kısmı penaltının tekrar edilmesi gerektiğini savunurken; bir kısım da Özgür Yankaya'nın penaltıyı tekrarlatmayarak doğru bir tercih yaptığını ifade etti.

İşte Göksu ve Melo'nun penaltıdaki o anı...

 

 

YORUMLAR 7
  • M.ALİ KORKUT 11 yıl önce Şikayet Et
    gol olan penaltı da tekrar edilebilir. atıştan önce atışı yapan takımdan bir oyuncu ceza sahasına girerse tekrarlatılır.ts 9 puan öndeyken hakem hakkında açıklamalarda bulundunuz ve 9 puanı kapattınız.aynısın yapıyorsunuz ama fark var.şimdi rakip gariban ts değil gs.
    Cevapla
  • virdis moment 11 yıl önce Şikayet Et
    hakemlerin gücü terime yetmez,, bunu aklınızdan çıkarmayın,,. kurala gelince,, kaleye geçenin srı kartı olduğu için ikinciden de sarı eder kırmızı,, geçer başka oyuncu, ya yer, ya da yemez o başka,,,
    Cevapla
  • osman nurol 11 yıl önce Şikayet Et
    yalnızkurt 42. sen daha futbolu bilmiyosun birde yorum yapmışsın,gol olan penaltıda tekrar tabiki olmaz,gol olmayan penaltıda kullanan takım aleyhine ihlal olduğu için tekrarlanır,gol olmuşsa niye tekrarlansın,bide yorumu 8 akıllı beğenmiş.
    Cevapla
  • mustafa demirdelen 11 yıl önce Şikayet Et
    artık hakemler büyük takım korkusunu yenmeli. fotoğraf karesinde herşey orada melo top kullanılmadan çizgiyi terketmiş eğer bunda bir sakınca yoksa artık penaltılarda kaleci gidip topun önünde dursun olur mu böyle saçmalık galatasaray büyük takım hakem cesaret edememiş penaltıyı tekrarlatmaya galatasarayın yerinde bir anadolu takımı olsaydı bakalım nasıl tekrar ettiriyordu penaltıyı
    Cevapla
  • hürmuz 11 yıl önce Şikayet Et
    kanatlı pitbul. bu kurtarış taffarelin eski numarasıdır.94 dünya kupasında da genelde topa vurulmadan hemen önce bir adım ileri çıkar açıyı kapatır.sonra yatardı.hakem ilk anda kavrayamazsa penaltıyı tekrar ettirmez.velev ki ettirsin ne gam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle