Rıdvan Dilmen: O çürük raporu sahte...

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hakkında ortaya atılan "çürük raporu" aldı iddialarınını aydınlatmak için Milli Savunma Bakanlığı'na yazı yazdıracak.

                                Rıdvan Dilmen: O çürük raporu sahte...
Rıdvan Dilmen: O çürük raporu sahte...
GİRİŞ 06.11.2012 15:27 GÜNCELLEME 31.10.2018 16:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertli camiaya olan yakınlığı ile bilinen spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Yıldırım ile bir görüşme yaptığını dile getirdi.

Aziz Yıldırım ile iddia edilen 'çürük raporunun' gerçek olmadığını ve böyle bir raporun bulunmadığını dile getiren Dilmen, Yıldırım'ın kendisine bu belgelerin sahte olduğunu ve bu belgeyle ilgili hukuki işlemin başlatılacağını ifade etti.

Aziz Yıldırım ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını aktaran Dilmen, "Aziz Yıldırım askerlik konusunda haber yapanlara dava açacak. Başkan, bu belge ile ilgili konuyu aydınlatmak için Milli Savunma Bakanlığı'na yazı yazdıracak. Aziz Yıldırım bana 6-7 cm bacağının kısa olduğu yönünde bir belge olmadığını söyledi. Aziz Yıldırım'ın avukatları, ortada dolaşan ve sahte olan belge ile ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulunuyor." dedi.

(gazeteport)

YORUMLAR 1
  • İbrahim Altaş 11 yıl önce Şikayet Et
    avukatmısın yorumcumun?. bunun açıklamasını avukatlarının yapması gerekir. sahte belge varmış.doğrularıda siz açıklayın neden bedelli yaptığınızı mesala.
    Cevapla